НАЧАЛО Биткойн

Биткойн се насочва към $200,000 според исторически точен анализатор

03.12.2023 15:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн се насочва към $200,000 според исторически точен анализатор

Търговец, който точно предсказа спада на крипто пазара през май 2021 г., изрази оптимизъм за потенциалната траектория на Биткойн (BTC), като предположи, че той може да достигне $200,000.

Известен като “Dave the Wave”, този търговец и анализатор заяви, че индикатора за конвергенция на пълзящата средна дивергенция (MACD) на месечната графика на Биткойн, показва стабилен бичи импулс за BTC.

Позовавайки се на неотдавнашната хистограма на месечния MACD на BTC, анализът на графиката на Dave the Wave намеква за възможността цената на монетата да надхвърли $200,000 до декември 2025 г.

Въпреки това анализаторът отбеляза и потенциална загриженост: преобладаващият консенсус около възходящото движение на Биткойн може да представлява проблем от гледна точка на контрите. Той предположи, че ако твърде много хора очакват това покачване, това може да доведе до усложнения, евентуално до ускоряване на сроковете за подем на BTC.

Dave the Wave използва логаритмични канали за растеж (LGC), за да определи приблизително дългосрочните пазарни цикли на Биткойн, като се стреми да филтрира краткосрочните колебания, докато прогнозира високите и ниските стойности. Според неговия анализ Биткойн е останал в “зоната за покупка” на LGC в продължение на около 17 месеца, което сигнализира за потенциален пробив от този модел.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.