НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Над 700,000 адреса създадени за един ден

ноември 8, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Над 700,000 адреса създадени за един ден

Крипто трейдърът Али Мартинес подчерта няколко положителни индикатора, които предполагат бичи импулс за Биткойн (BTC). 

В неделя бяха генерирани над 700,000 нови BTC адреса – значителен етап, който показва стабилен растеж на мрежата и се счита за надежден показател за движението на цените.

Освен това Мартинес посочи, че текущата цена на Биткойн е надхвърлила средната цена на придобиване на монети, държани повече от шест месеца – показател, който се следи отблизо от дългосрочните притежатели на BTC. В исторически план този сигнал на веригата е предшествал основните бичи тенденции в цената на Биткойн.

Според Мартинес, ако Биткойн остане над прага от $34,150, притежателите, които преди това са били на загуба, сега може да се окажат в печеливша позиция, което потенциално показва промяна към бичи пазарни нагласи.

Забележително е, че последните три пъти, когато BTC надхвърли този праг, това доведе до значителни бичи движения от съответно 4,778%, 99% и 787%.

И накрая, Мартинес отбеляза значителен приток на капитали към пазара на криптовалути, което сигнализира за силно доверие на инвеститорите. През последните 30 дни са регистрирани положителни капиталови потоци в размер на близо $10.97 милиарда, което бележи най-високото ниво през 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн премина $41,000 – защо крипто пазарът е на зелено днес?

Биткойна, който достигна годишен връх от $41,700, с което олатилният криптопазар привлече широко внимание както от страна на инвеститори, така и от страна на ентусиасти и анализатори.

декември 4, 2023 9:00 2 мин. четене

БРИКС, Биткойн и злато – предстои тежка година за долара

През изминалата година Съединените щати бяха изправени пред сериозни икономически предизвикателства, борейки се с инфлацията и стремейки се да стабилизират финансовото си състояние в условията на глобални колебания.

декември 4, 2023 8:00 3 мин. четене

Биткойн проби над $40,000 след 6% скок на цената през последната седмица

Биткойн (BTC) продължава бичия си тренд, покорявайки едно след друго ключови нива и отразявайки оптимизма на инвеститорите.

декември 4, 2023 0:46 2 мин. четене

Добър момент ли са коледните празници за покупка на Биткойн според милиардера Тим Дрейпър

Тъй като през април 2024 г. предстои халвинг на Биткойн (BTC), в съчетание с потенциалното понижение на лихвените проценти в САЩ и вероятната поява на спот Биткойн ETF, има очевидни катализатори, които стимулират развитието на активът.

декември 3, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.