НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

05.05.2024 9:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да започне да се насочва към нови върхове – Питър Бранд

Известният търговец Питър Бранд разпали значителен дискурс в общността на криптовалутите с най-новата си прогноза, показваща, че Биткойн (BTC) може потенциално да преразгледа предишните си върхове, ако се придържа към традиционния бичи модел.

В скорошна публикация в X, Бранд очерта сценарий, при който Биткойн, като запази сегашната си стабилност и възходяща траектория, може да изпита забележителен скок в стойността, доближавайки историческите си върхове.

Не всички обаче приветстват тази оптимистична прогноза. Някои скептици повдигнаха съмнения относно достоверността на Бранд, цитирайки предишните му прогнози, които включват корекция до $40,000 за BTC и спекулации, че BTC вече е достигнал своя връх.

Въпреки че е изправен пред критики, Бранд остава непоколебим в бичата си перспектива за Биткойн.

В своя блог Бранд подчерта няколко качества на Биткойн, които го отличават от другите активи: неговия имунитет срещу хакване, ограничено предлагане, глобално приемане, проследимост и почти мигновена скорост на транзакция. Той също така посочи уникалното ценово поведение на Биткойн, характеризиращо се с параболичен напредък в логаритмична скала, черта – нещо, което не може да се види при други активи.

Непоколебимата увереност на Бранд в дългосрочната стойност на Биткойн и неговата отчетлива пазарна динамика е в основата на бичата му позиция.

Що се отнася до пазарните реакции и перспективите на анализаторите, докато критиците си припомнят миналите непоследователности на Бранд, той поддържа възходящата си позиция, подчертавайки важността на адаптивността в успешната търговия. От подкрепяща страна, крипто анализаторът Марко Йоханинг повтори бичото настроение в социалните медии, потвърждавайки, че настоящата фаза е просто корекция в рамките на бичи пазар, което показва увереност в потенциала на пазара за възстановяване.

Скот Мелкър обаче предлага по-предпазлива гледна точка, подчертавайки липсата на ключови нива на подкрепа. Мелкер предполага, че неуспехът да се поддържат тези нива може да предизвика по-нататъшен спад, потенциално потапяйки цената на Биткойн до $52,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да скочи до $1 милион в бъдеще заради този фактор

Въпреки че Биткойн (BTC) започна да консолидира скорошните си печалби, давайки стимул на редица активи на крипто пазара, зашеметяващата цена от $1 милион изглежда почти неизбежна имайки предвид 1 ключов фактор.

30.05.2024 6:30 2 мин. четене

Облигационните фондове на BlackRock инвестират в собствения Биткойн ETF на компанията

BlackRock, един от водещите световни мениджъри на активи, оповести в регулаторни документи, че през първото тримесечие неговите фондове, фокусирани върху доходите и облигациите, са инвестирали в акции на собствения си борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн.

29.05.2024 22:30 1 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е следващата държава, присъединила се към съюза

Още този месец Тайланд ще подаде молба за присъединяване към алианса на БРИКС, съобщи правителството във вторник, като се стреми да се присъедини към други страни от глобалния Юг, за да засили присъствието си на световната сцена.

29.05.2024 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.