НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да се срине през март, предупреждава анализатор

11.02.2024 8:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да се срине през март, предупреждава анализатор

Биткойн се задържа стабилно над границата от $47,000 след спада под нивото от $48,000.

Съществуват спекулации, че при определени пазарни условия флагманската криптовалута потенциално може да падне под $40,000.

Забележително е, че според крипто анализаторът CrypNuevo неотдавнашното покачване до около $48,000 може да е само началото на по-голяма тенденция. Те предвиждат, че Биткойн вероятно ще търси по-ниски цени, дори до $36,500, като в този диапазон се очаква значителна подкрепа.

Преди евентуално понижение CrypNuevo споменава за шанс Биткойн да достигне почти $49,000, при условие че се задържи около $47,000 до края на уикенда.

Естеството на търговията с криптовалути обаче е непредсказуемо и пазарната динамика може да се промени внезапно. CrypNuevo подчертава значението на наличието на ясни параметри за невалидност в рамките на техническия анализ, показващи потенциални промени в пазарните тенденции.

В неотдавнашен видеоклип в YouTube CrypNuevo обсъжда ключови точки, които биха могли да направят невалидна прогнозираната разпродажба към $36,500, като по-специално подчертава липсата на значителни нива на съпротива след $50,000.

Ако Биткойн успее да надмине и трайно да се задържи над $50,000 при значителен обем на търговията, това би могло да опровергае сценария за разпродажба и да проправи пътя за потенциално изкачване до $60,000, предлагайки привлекателно съотношение риск-печалба за инвеститорите.

Като се имат предвид фундаменталните фактори, събитията, свързани със спот Биткойн ETF и предстоящото халвинг събитие, в което ще се намали наполовина наградата за копаене на Биткойн, биха могли допълнително да повлияят на пазарната динамика.

В заключение, на търговците се препоръчва да проявяват предпазливост и да се информират за събитията, свързани с Биткойн, за да вземат добре информирани търговски решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.