НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да надхвърли $250,000 по време на този пазарен цикъл според анализатор

10.02.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да надхвърли $250,000 по време на този пазарен цикъл според анализатор

Известен анализатор на криптовалути изрази изненада и оптимизъм по отношение на неотдавнашния възходящ импулс на Биткойн.

Майкъл ван де Поуп, крипто търговец, подчерта неочакваната сила на пазарите на Биткойн. Той спекулира за потенциала за по-нататъшни печалби, като според него е възможно стойността на флагманската криптовалута да надхвърли предишните върхове, включително границата от $51,800 преди халвинга.

Ван де Поуп подчерта стабилността на пазарите, като предположи, че дори спадове от 20% в цената на Биткойн представляват възможности за покупка.

Експертът обсъди и влиянието на притока на средства към Биткойн от борсово търгувани фондове (ETF), като предвиди това като значителен фактор, който ще стимулира цената на Биткойн да надхвърли $250,000.

Той посочи притоци от над $1.8 милиарда в Биткойн ETF в рамките на първите седмици, като отбеляза, че тази цифра може да бъде по-висока, ако се направят корекции за фактори като отлив от Grayscale и принудителна ликвидация от FTX. Ван де Поуп характеризира това като начало на бичи цикъл с потенциал Биткойн да достигне нови висоти.

При положение че понастоящем Биткойн се търгува на цена от $47,200 анализаторът предположи възможността активът да достигне $55,00 преди очакваното халвинг събитие.

Той очерта потенциален ценови диапазон от $48,000 до $50,000 като краткосрочен връх, но посочи, че неотдавнашната пазарна сила може да доведе до още по-високи цени, които потенциално да достигнат $53,000 до $55,000 преди халвингът.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF ли ще е фактора, който да тласне цента до нови рекорди?

Неотдавнашният скок на цената на Биткойн (BTC), предизвикан от вълнението около одобрените спот ETF-и, донесе радост на голяма част от инвеститорите.

21.02.2024 17:00 1 мин. четене

Ето какво може да доведе до най-големият бичи пазар в историята на криптовалутите

Основателят на BitMEX Артър Хейс предположи, че два ключови фактора могат да предизвикат безпрецедентен скок на крипто пазара през този цикъл.

21.02.2024 15:00 1 мин. четене

Майкъл Сейлър разкри дали има намерения да продава Биткойн

В неотдавнашен разговор с Bloomberg Майкъл Сейлър, бившият главен изпълнителен директор на MicroStrategy, потвърди твърдата си отдаденост на Биткойн (BTC), като изрази намерението си да продължи да придобива криптовалутата за неопределено време.

21.02.2024 14:30 1 мин. четене

Едуард Сноудън отново похвали Биткойн

Едуард Сноудън, известният бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност, отново изрази подкрепата си за Биткойн на 18 февруари.

21.02.2024 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.