НАЧАЛО Биткойн

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

Крюгер сподели на своите последователи в Twitter, че флагманската криптовалута може да се покачи до $35,000, което е скок с около 50% спрямо текущата цена на актива, преди да настъпи корекция. Той смята, че подобно рали би било в съответствие с начина, по който пазарите обикновено работят.

На въпроса дали BTC може да падне до $19,000 – $20,000 тази година след скока си, Крюгер отговори:

Да, категорично. Това [ниво] все още е твърде близо, за да не е вероятно. Но в момента не залагам на [това]. Очаквах консолидация около $23,000, а след това по-висока. Между другото, $23,000 или $19,000 не правят голяма разлика, освен ако не играете на големи суми…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: „Предстои корекция“ – Трейдър с предупреждение за два големи алткойна


Икономистът също така отбеляза, че е малко вероятно слабите прогнози за приходите на публичните компании да предизвикат спад в цената на Биткойн, тъй като акциите и дигиталните активи в момента имат слаба корелация.

Въпреки това той смята, че Федералният комитет по операциите на открития пазар (FOMC), който продължава да е “за” повишаване на лихвените проценти и други мерки за затягане на паричната политика, вероятно ще окаже влияние върху криптопазарите.

Към момента на писане на статията се търгува за около $22,891, което е около 28% увеличение за последните 30 дни.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене