НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Какво може да предстои след пробива на $23,000?

януари 21, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Какво може да предстои след пробива на $23,000?

Въпреки опасенията за корекция, най-голямата криптовалута по пазарнa капитализация продължи да нараства стремглаво.

Началото на 2023 г. продължава да носи добри новини за Биткойн инвеститорите. Активът добави над $6,000 през първите няколко седмици на новата година, достигайки многомесечен връх.

Биткойн не е далеч от възвръщането на 200-седмичната си пълзяща средна, но някои трейдъри все са скептични по отношение на бичото ценово действие.

Както бе отбелязано от трейдъра Skew, на азиатските пазари през уикенда продажбите на маркет мейкърите бяха абсорбирани на криптоборсите.

Анализаторът посочи следното:

Поредното рали, задвижено от [азиатското търсене]. Купувачите на TWAP абсорбират натиска за продажби от страна на ММ (маркет мейкърите). Голямо спот [търсене, повдигащо цената], преди поредния шорт скуиз.

Все още има скептицизъм сред пазарните участници

Някои трейдъри изразиха съмнение за устойчивостта на възхода на Биткойн. Анализаторът Тони Гини каза в туит, че това движение може да е просто отскок, като предупреди за корекция. Въпреки това, той намира скорошното ценово дейстиве за положително като цяло.

Независимо от това дали [това движение е просто отскок] или обрат, е страхотно да видим завръщане на оптимизъм в крипто.

Какво може да предстои?

Коментирайки какво се очертава за Биткойн и перспективите за следващия бичи пазара, Даниел Робъртс – основател на Iris Energy – сподели следното, намеквайки, че навлизаме в бичи пазар:

Ако не сте сигурни или имате негативно отношение към Биткойн, сега може би е добър момент да оспорите тази гледна точка.

Първоначално аз също го отхвърлих като магически интернет пари. По ирония на съдбата всъщност е и вероятно ще бъде едно от най-големите открития на човечеството.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене