НАЧАЛО Биткойн

Биткойн излезе от “опасната зона” – какво да очакваме?

14.05.2024 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн излезе от “опасната зона” – какво да очакваме?

Добре познат крипто анализатор прогнозира, че Биткойн (BTC) навлиза във фаза на бичи обрат след фаза на корекция след халвинга.

Анализатор, известен като Rekt Capital, информира, че Биткойн изглежда възпроизвежда модел от цикъла през 2016 г. По време на този цикъл Биткойн преживя спад след халвинг събитието – наричано „опасна зона“ – преди да се изстреля до нови исторически върхове (ATH).

Той отбеляза, че на седмичната графика Биткойн изглежда е приключил историческия си период на корекция след халвинг събитие, по време на което възнагражденията на миньорите бяха намалени наполовина.

Опасната зона“ (лилаво) след халвинга на Биткойн официално приключи. Биткойн празнува със значителен отскок от най-ниската подкрепа на диапазона на повторно натрупване“, заяви търговецът.

Според Rekt Capital Биткойн вероятно е достигнал дъното на цикъла си при $56,000 след халвинга.

Анализаторът твърди още, че Биткойн поддържа ключова подкрепа около $60,000, тъй като възходящата инерция се засилва, което потенциално може да доведе до връщане на BTC до $68,000:

Биткойн показва първоначални признаци на забавяне на импулса на продажбите, като постепенно формира крива срещу подкрепата от $60,000. Тази подкрепа трябва да се задържи, за да може извивката да продължи да напредва и в крайна сметка да тласне Биткойн нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Топ 3 акции, които да следите по време на бичия пазар на Биткойн

Биткойн се превърна в най-добре представящия се актив през последното десетилетие, като показа забележителна устойчивост и непрекъснат растеж. Интересното е, че някои водещи криптоакции също са свидетели на значителни възходящи тенденции.

22.05.2024 21:00 2 мин. четене

Биткойн: Дългосрочните притежатели отново купуват след корекцията

Фундаменталните принципи на търсенето и предлагането диктуват движението на цените на различните активи, включително и на Биткойн. Когато предлагането превишава търсенето, цените са склонни да намаляват, докато когато търсенето превишава предлагането, цените обикновено се повишават.

22.05.2024 19:30 3 мин. четене

По-добра инвестиция ли са акциите на MicroStrategy от Биткойн?

Листнатата на Nasdaq софтуерна компания MicroStrategy (MSTR) се представи значително по-добре от Биткойн (BTC) през изминалата година.

22.05.2024 15:00 1 мин. четене

Биткойн ще продължи да се търгува близо до предишния си връх за сметка на алткойните

Крипто анализаторът Бенджамин Коуен прогнозира, че Биткойн (BTC) ще продължи да се търгува близо до рекордните си стойности, което до голяма степен се дължи на преместването на средства от алткойни към BTC.

22.05.2024 13:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.