НАЧАЛО Биткойн

Биткойн и Етериум може да са достигнали дъното си – ето защо

октомври 5, 2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум може да са достигнали дъното си – ето защо

Виден рисков капиталист в областта на дигиталните активи смята, че вероятно се очертава дъно за най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

Крис Бърниске, основател на Placeholder Capital сподели, че вероятно предстои бичи пазар, който ще превърне текущото финансово тримесечие в ясно изразено дъно на цикъла за цените на криптовалутите:

Страхът е голям, но във времево и ценово отношение изчерпването на продажбите е близо (по мое мнение). Разбира се, BTC може да се понижи до ниски $20,000, а ETH – до ниски $1,000, а повечето [алткойни] (с изключение на SOL) могат да достигнат нови дъна, но когато погледнем назад към четвъртото тримесечие на 2023 г. и първото тримесечие на 2024 г., ще е ясно, че това е бил добър момент да бъдеш купувач.

Трейдърът сподели още, че линейните графики на няколко криптоактива показват, че се формира пазарно дъно.

Те нанасят промяната в абсолютната цена на даден актив, докато логаритмичната графика нанася относителната промяна въз основа на процентното увеличение или намаление на стойността на актива:

За да не се усложнява прекалено, ще разгледам дългосрочните, линейни графики. Както при тях е лесно да се открият върховете, така е лесно да се открие и общият диапазон на дъната. Оттук нататък всичко зависи от собствения ви стил на натрупване, като търпението и постоянството са общи черти на хората, които търсят дъното.

Разглеждайки графиката си за Етериум (ETH), трейдърът посочи, че след внезапен спад ETH отново тества като подкрепа както 200-седмичната проста пълзяща средна (SMA), така и 200-седмичната експоненциална пълзяща средна (EMA), които са ключови показатели, използвани от трейдърите за определяне на пазарните тенденции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.