НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Дългосрочната перспектива на криптовалутата изглежда обещаваща

октомври 24, 2023 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Дългосрочната перспектива на криптовалутата изглежда обещаваща

Търговец, известен като "Dave the Wave", който точно прогнозира срива на Биткойн през май 2021 г., смята, че сега криптовалутата е готова за потенциална възходяща тенденция.

Той посочи, че седмичният индикатор за дивергенция на средната пълзяща стойност на Биткойн (MACD) наскоро се е превърнал в бичи на нулевото ниво, което предполага, че BTC може би набира скорост:

Седмичният MACD на BTC наскоро премина към благоприятна позиция, ниско на нулевата линия, със забележимо по-малко волатилно ценово действие в сравнение с предишния случай.

MACD служи като индикатор за инерция, способен да сигнализира за обрат в траекторията на даден актив.

 

Dave също така очаква, че Биткойн вероятно ще надмине 200-месечната пълзяща средна (MWA) и ще се изстреля отвъд “зоната за покупка” на неговия модел на логаритмичната крива на растежа (LGC).

Моделът LGC има за цел да очертае върховете и спадовете на продължителните пазарни цикли на Биткойн, като същевременно елиминира краткосрочните колебания и хайп.

Трейдърът заяви още:

Поглеждайки напред, се очаква, че 200 MWA ще продължи да пребивава в зоната за покупка на BTC LGC, въпреки че цената, разбира се, може и да не го направи.

Dave също така следи отблизо движението на цената на децентрализирания оракул Chainlink (LINK). Той отбеляза, че LINK демонстрира бичи перспективи, след като проби многобройни диагонални съпротиви и излезе от зоната си на натрупване.

Трейдърът също така предположи, че е възможен сценарий, при който LINK може да се върне към историческия си връх от $52.70.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Цената на Cardano се изстреля с над 35% през последната седмица

Съвсем наскоро Биткойн проби психологически важното ниво от $34,000 и сега алткойните започват да наваксват.

декември 8, 2023 14:55 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.