НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Докъде може да стигне следващия бичи пазар?

февруари 22, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Докъде може да стигне следващия бичи пазар?

Количественият анализатор PlanB актуализира прогнозата си за цената на Биткойн през следващите три години, като използва съотношението между запасите и потоците (S2F).

Това съотношение, което обикновено се използва за прогнозиране на бъдещата цена на дефицитни стоки, се определя чрез разделяне на количеството Биткойн в обращение на количеството BTC, добивано годишно.

PlanB поддържаше два леко различни модела на S2F, които останаха непроменени. Той определя предстоящия халвинг на Биткойн като жизненоважен катализатор, който ще предизвика период на продължителен и устойчив възход.

PlanB прогнозира, че следващият връх на Биткойн ще бъде в диапазона от $100,000 до $1,000,000

Според S2F моделите на PlanB следващият връх на BTC се очаква да бъде в диапазона от $100,000 до $1,000,000, като S2F моделът посочва $500,000.

PlanB призна, че някои хора може да не харесат оценките на диапазона. Все пак той ги предпочита, защото те показват широка волатилност, което е по-ценно от точкова оценка, която претендира за точност.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето защо NFT е вълнуващ сектор с висок потенциал – Раул Пал


200-седмичната пълзяща средна на Биткойн

В краткосрочен план PlanB наблюдава 200-седмичната пълзяща средна на Биткойн.

Миналата седмица BTC за кратко премина над плъзгащата се средна, но оттогава спадна под нея. Исторически погледнато, дългосрочните бичи периоди при Биткойн се задействат, след като BTC премине над линията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

MicroStrategy с поредната покупка на Биткойн в размер на $150 милиона

Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта на бизнес разузнаването MicroStrategy продължава да трупа Биткойн.

март 27, 2023 17:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене