НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн банкомати в Пловдив – къде и как да купите BTC?

21.01.2024 10:50 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн банкомати в Пловдив – къде и как да купите BTC?

Биткойн банкоматите (или битомати) са физически машини, които позволяват на потребителите да купуват или продават BTC с пари в брой.

Те функционират подобно на традиционните банкомати, но са специално проектирани за транзакции с криптовалута.

Съществуват няколко убедителни причини да използвате Биткойн банкомати в Пловдив. Първо, те предоставят удобен начин на физическите лица да навлязат в света на криптовалутите, като им позволяват да купуват Биткойн с фиатна валута (в кеш), без да се нуждаят от банкова сметка или да преминават през онлайн борси. Освен това, за тези, които искат да превърнат своя Биткойн в пари в брой, битоматите предлагат бърз и лесен метод за продажба на криптовалута.

Процесът на използване на битомат обикновено включва няколко прости стъпки. Потребителите избират дали искат да купят или да продадат Биткойн, въвеждат адреса на портфейла си (за покупка) или сканират QR кода си (за продажба), след което вкарват пари в брой. Банкоматът изчислява обменния курс и обработва транзакцията, като закупеният Биткойн се изпраща директно в дигиталния портфейл на потребителя или се отпускат пари в брой за продажба на Биткойн.

Биткойн банкоматите играят жизненоважна роля за повишаване на достъпността на криптовалутите за широката общественост, като предлагат удобен за ползване мост между традиционните фиатни валути и света на дигиталните активи.

Биткойн банкомат Пловдив – къде мога да купя?

В Пловдив има 2 локации, на които може да намерите Биткойн банкомат:

И двете машини са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Тоест дори и през нощта да се сетите, че искате да купите или продадете, тези две машини предоставят тази възможност.

За всички Биткойн банкомати, липсващите средства се попълват средно в рамките на 2 дни. За да откриете къде се намира най-близкият до Вашата локация криптомат, кликнете ТУК.

Покупка на BTC чрез Биткойн банкомат Пловдив – Процедура

Процесът за покупка/продажба на криптовалута от Биткойн банкоматите в Пловдив е изключително прост и самата транзакцията се извършва бързо:

  1. Сканира се доказателство за самоличност, преди да използвате банкомата (само за транзакции над 9750 лв.).
  2. Изберете желаната криптовалута и поставете пари в устройството.
  3. Сканирайте QR кода от вашия дигитален портфейл.
  4. Вземете вашата криптовалута и разписка, потвърждаваща транзакцията.

Устройството поддържа редица криптовалути, включително Биткойн (BTC), Етериум (ETH), Tether (USDT), Лайткойн (LTC), Tron (TRX), Dash (DASH), USDC (в мрежите на ETH и TRX)

Цените на транзакциите варират от 0% до 8%, в зависимост от отстъпката в социалните медии (операторът изпраща актуализации за променящите се такси чрез бюлетин).Абонирайте се за бюлетина ТУК. 

Защо да купя BTC чрез Биткойн банкомата в Пловдив?

Удобството да се използва Биткойн банкомат е осезаемо и всеки, независимо дали е опитен инвеститор или новак в сферата на криптовалутите, може да се възползва от предимствата на тези устройства.

На първо място те работят денонощно – 7 дни в седмицата. Отделно не се изисква минимална или никаква идентификация – удобство, което не е присъщо за крипто борсите и привлича различните потребители.

Бързите транзакции са голям плюс – потребителите обикновено получават своите монети веднага след приключване на транзакцията и потвърждението в блокчейна. В някои случаи Биткойн банкоматите също така осигуряват достъп до различни криптовалути, не само Биткойн, което позволява на потребителите удобно да диверсифицират портфейлите си.

И една от най-важните причини защо да се използва Биткойн банкомат в Пловдив за закупуването на BTC, което представлява и самия етос на криптовалутите, е елиминирането на нуждата от посредник. Потребителите могат директно да конвертират физически пари в Биткойн, без да е необходима банкова сметка или друг посредник.

Заключение: Ползите от Биткойн банкоматите в Пловдив

Биткойн банкоматите предлагат на потребителите удобство, скорост и известна поверителност. Тъй като броят и функционалността на тези машини продължават да се увеличават, те осигуряват врата към света на дигиталните валути.

Най-голямата мрежа от Биткойн банкомати в Европа, известна със своя фокус върху защитата на личните данни и отстъпките “без такси” ви дава възможност бързо и лесно да купувате или продавате Биткойн през битоматите, които са разположени в цялата страна – два от които можете да намерите в Пловдив.

Ако имате въпроси или изпитвате затруднения, винаги може да се свържете с отдел поддръжка на клиенти на телефон +359 878 27 39 61 и @shitcoins_en в Telegram.Получавайте новини, актуализации, отстъпки, сигнали за нови крипто монети, в невероятната общност и групата в Telegram. Присъедини се https://t.me/Shitcoinsclub/49400 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Най-добрите алткойни за наблюдение преди края на февруари 2024 г.: The Graph (GRT), Lido DAO (LDO) и Meme Moguls (MGLS)

The Graph (GRT) показа бичо ниво на инерция на графиките, тъй като през предходния месец криптовалутата отбеляза ръст от 94%.

26.02.2024 9:25 3 мин. четене

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.