НАЧАЛО Прессъобщения

Биткойн спадна с 5% за 7 дни, дръжте Tradecurve в портфейла си, за да намалите волатилността

юни 11, 2023 14:04 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн спадна с 5% за 7 дни, дръжте Tradecurve в портфейла си, за да намалите волатилността

Съвсем наскоро пазарът отбеляза спад на BTC с 5%, продължавайки серията от волатилни движения. Поради тази причина експертите съветват да държите TCRV, за да компенсирате волатилността.

През последните няколко дни стойността на Биткойн (BTC) се покачи и понижи многократно. Последното движение, което реализира, е спад с 5.4% за 7 дни, но с последните спекулации около Биткойн никога не можем да бъдем сигурни какво ще се случи по-нататък.

И в резултат на тази нестабилност експертите съветват крипто инвеститорите да държат по-стабилни инвестиции в портфейлите си, за да намалят волатилността. Една такава инвестиция е Tradecurve, токен, който от началото на предварителната си продажба бележи само растеж и положителни движения.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Нови събития предизвикват движение на цената на Биткойн (BTC)

Напоследък изглежда, че е почти невъзможно да бъдем в крак с всички нови събития около Биткойн. От една страна, имаме огромния проект на Салвадор за добив на BTC и новия законопроект, предложен от Конгреса на САЩ, който може да осигури повече регулаторна яснота за Биткойн и други криптовалути.

От друга страна, имаме борбата за увеличаване на приемането на Биткойн (BTC) във Филипините.

Едно нещо обаче е сигурно – цените на Биткойн (BTC) не пропуснаха да отразят всички тези събития. А именно, цената на монетата се колебаеше доста през последните няколко седмици, което накара инвеститорите да търсят по-стабилни проекти, за да балансират волатилността.

Биткойн (BTC) спадна с малко над 5% през последните 7 дни и в момента се търгува за около $25,790. Само през миналата седмица обаче монетата се търгуваше над границата от $27,000, така че да се предвиди какво следва за актива е доста трудно в момента.

>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Tradecurve (TCRV) се движи с гладко плаване към върха

Докато Биткойн се сблъсква с постоянни възходи и падения, Tradecurve (TCRV) не е виждала нищо друго освен положителни движения и цифри, откакто започна публичната си предварителна продажба.

Tradecurve е иновативна хибридна платформа за обмен, която съчетава елементи от централизирани и децентрализирани борси и ви дава най-доброто от двата свята.

А именно, Tradecurve позволява на потребителите да търгуват с всички видове активи на едно място, което е невиждана досега услуга в света на криптовалутите. С Tradecurve можете да търгувате с акции, криптовалути, суровини, форекс, ETF-и, облигации, опции и др.
Тъй като Tradecurve е децентрализирана платформа, тя позволява на потребителите да търгуват анонимно от цял свят и не се изисква преминаване през процеси за опознаване на клиентите (KYC).

Всичко, от което ще се нуждаете, за да започнете да търгувате на тази уникална борса, е имейл адрес и крипто портфейл
Не само ще можете да търгувате с широк набор от активи на едно място, но и ще получите много други вълнуващи функции и услуги.

По-конкретно, Tradecurve предлага услуга за търговия, при която може да копирате движения на успешни трейдъри. Освен това платформата разполага с алгоритмична търговия с изкуствен интелект, достъп до висок ливъридж, отстъпки от таксите за търговия и др.

Също така, тя планира да проведе академия за търговия в метавселената, където начинаещите трейдъри могат да се срещнат с опитни такива и да научат повече за занаята директно.

В момента Tradecurve (TCRV) се намира в трети етап от своята публична предварителна продажба. И въпреки че все още е в трети етап, при нея вече се наблюдава значително увеличение на цената – от $0.01 до $0.015 само за няколко седмици. Преди да приключи предварителната продажба, експертите прогнозират, че токенът ще скочи още 50 пъти, а след като бъде регистриран на големите крипто борси – още 100 пъти.

За повече информация относно предварителната продажба на $TCRV токени:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.