НАЧАЛО Прессъобщения

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

Но започнахме да виждаме промени, след като шефът на Mastercard похвали блокчейн. Един от проектите, който специално се откроява със своята прозрачност, доверие и цялостен технологичен напредък, е Tradecurve, а днес ще разгледаме защо това е така.

>>КУПЕТЕ НА TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

EVP на Mastercard и ръководител на отдела за крипто и блокчейн дават висока оценка на технологията

Web3 пространството е свидетел на значителен приток на капитали, наред с иновациите и талантливите програмисти и изследователи, които го правят по-добро. Необходима е обаче още работа, за да се гарантира, че традиционните и новите институции могат да навлязат в екосистемата с високо ниво на доверие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Радж Дамодхаран, изпълнителен вицепрезидент и ръководител на отдела за крипто и блокчейн в Mastercard, отбеляза:

Хората гледат на криптовалутите и мислят за тях като за инвестиция, но има цял сектор, който е много по-полезен за финансовите индустрии като цяло.

Също така той отбеляза, че “самата технология е много обещаваща“.

Блокчейн технологията днес има много случаи на употреба и полезност, като например възможността за съхраняване и преместване на капитал и стойност. Те обаче са ограничени, когато става въпрос за безопасност и опростеност. Повечето платформи са централизирани, с единични точки на провал, и им липсва поверителност и анонимност на потребителите. Tradecurve е нов, иновативен проект, който може да промени това. 

Tradecurve и как създава доверие и ефективност

Централизираните борси изискват от потребителите да преминават през процеси за опознаване на клиентите (KYC) процедури и обикновено съхраняват данните им на централизирани места, които могат да бъдат хакнати, компрометирани и държани за откуп. Това означава, че доверието в централните борси е по-малко от всякога. Например при срива на FTX инвеститорите видяха как една неправилно управлявана борса може да доведе до тежки последици и финансови загуби.

Разработена е нова хибридна борса, наречена Tradecurve, която взема най-добрите елементи от CEX и DEX. Потребителите няма да имат нужда да минават през KYC и тя е напълно децентрализирана. Потребителите контролират собствените си активи и държат собствените си частни ключове. За да използват Tradecurve, потребителите могат да депозират криптовалути и да използват тези монети като обезпечение при извършване на сделки. 

Те не се ограничават само до търговия с криптовалути, а могат да търгуват и с всякакви деривати. За да засили прозрачността, екипът е въвел и доказателство за резерви (PoR). Някои от уникалните характеристики зад Tradecurve включват високия ливъридж, започващ от 500:1, академията за търговия, системата за VIP сметки и защитата от отрицателен баланс.

Проектът е готов почти на  90% с предварителната си продажба от трети етап, където токенът TCRV се търгува на цена от $0.015. На четвърти етап тя ще се увеличи с 30%. Анализаторите прогнозират, че криптовалутата предполагаемо може да се покачи 50 пъти по време на предварителната продажба и 100 пъти при стартирането. 

Инвеститорите ще искат да влязат в проекта по-рано, преди стойността му да скочи до небето.

Научете повече за Tradecurve и полезния токен TCRV на линковете по-долу:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Поледвайте в Twitter
Присъединете се общността в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.