НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се запътва към $ 11,000, алткойните се възстановяват

АВГ. 19, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се запътва към $ 11,000, алткойните се възстановяват

Цената на Биткойн се връща в бичи тренд на 19-ти август.

Биткойн се насочва към 11,000 долара тази сутрин, като понеделник донесе почти 5% печалба.


Изглежда пазарите реагират на новините. Binance планира да пусне своя собствена монета в отговор на Facebook и централната банка на Китай.


По време на писане на статията BTC / USD обикаляше $ 10,707, което поставя дневните печалби на 3,62%, докато за седмицата се отчитат загуби са на 5,95%.


Въпреки че нямаше повод за празненство, анализаторите разглеждаха потенциала за по-нататъшен скок до 11,000 долара, в контекста на стигането до горната съпротива, която е на 12,000 долара.


Мати Грийнспан, старши пазарен анализатор в базираната в Обединеното кралство търговска платформа eToro, идентифицира бичия клин за двойката, като отбелязва, че няма гаранция за възходящо движение.


Междувременно Джош Рейджър даде обяснение за по-дългосрочната ефективност на Биткойн, твърдейки, че инвеститорите са приключили с изкупуването на по-евтини монети, след като направиха печалби от най-високите стойности на BTC / USD за 2019 г. около 13,800 долара.


“Според мен това изглежда като едно голямо пренатрупване, което се случи, след като големи играчи взеха печалба близо $ 14,000“, обобщи той в събота. Той добави, че смята, че няма голяма вероятност Биткойн цената да падне под 8,000 долара.


Алткойн инвеститорите също имаха за какво да говорят тази седмица, тъй като печалбите на Биткойн допринесоха за възстановяване от предишните ниски нива.


Миналата седмица пазарите отбелязаха значителен спад, като някои алткойни удариха дъна спрямо Биткойн, които не бяха наблюдавани от години.


Етериум, най-големият алткойн по пазарна капитализация, спечели около 6,14%, като достигна $ 200 отново.


Миналата седмица видяхме голям спад в цената на ETH под зоната на подкрепа от 202 долара. Спадът беше такъв, че цената дори наруши зоната на подкрепа от 184 долара. И накрая, тя се търгува до нов месечен минимум на $ 174 и наскоро започна корекция нагоре.


Цената на ETH очевидно коригира по-висока стойност и се търгува над нивото от $ 192. Зоната на съпротива от 202 долара е ключова. Ако цената не успее да надмине 202 долара, може да има нов спад. Основните опори в посока надолу са близо до нивата от $ 190 и $ 188.


Други токени в челната десетка последваха, като Биткойн Кеш, Лайткойн и XRP генерираха печалби между 6% и 8% в рамките на деня.


Възходът имаше огромен ефект върху пазарната капитализация на криптовалутите, който в понеделник възлизаше на малко под 280 милиарда долара, като дялът на Биткойн е около 69%.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

XRP е готов за бичи обрат срещу Биткойн

ФЕВ. 19, 2020 18:45 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще се премести ли Биткойн добива от Китай в Северна Америка?

ФЕВ. 19, 2020 16:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво ще се случи с Биткойн ако Федералният резерв на САЩ намали лихвените проценти?

Причините са много, но тази седмица Федералния резерв ще предостави подробности след срещата през Януари. Това обаче, може да има ефект върху Биткойн.  Тази новина може да дойде като изненада за мно...
ФЕВ. 19, 2020 14:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн трябва да е част от топ 5 най-големите хедж фондове

Сред първите 10 инвестиции, допринесли за успеха на тези 5, бяха технологичните акции като Facebook и Alibaba. Въпреки че беше успешна година за тези мениджъри на фондове, резултатите им можеха да ...
ФЕВ. 19, 2020 09:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света