НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Биткойн се запътва към $ 11,000, алткойните се възстановяват

АВГ. 19, 2019 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн се запътва към $ 11,000, алткойните се възстановяват

Цената на Биткойн се връща в бичи тренд на 19-ти август.

Биткойн се насочва към 11,000 долара тази сутрин, като понеделник донесе почти 5% печалба.


Изглежда пазарите реагират на новините. Binance планира да пусне своя собствена монета в отговор на Facebook и централната банка на Китай.


По време на писане на статията BTC / USD обикаляше $ 10,707, което поставя дневните печалби на 3,62%, докато за седмицата се отчитат загуби са на 5,95%.


Въпреки че нямаше повод за празненство, анализаторите разглеждаха потенциала за по-нататъшен скок до 11,000 долара, в контекста на стигането до горната съпротива, която е на 12,000 долара.


Мати Грийнспан, старши пазарен анализатор в базираната в Обединеното кралство търговска платформа eToro, идентифицира бичия клин за двойката, като отбелязва, че няма гаранция за възходящо движение.


Междувременно Джош Рейджър даде обяснение за по-дългосрочната ефективност на Биткойн, твърдейки, че инвеститорите са приключили с изкупуването на по-евтини монети, след като направиха печалби от най-високите стойности на BTC / USD за 2019 г. около 13,800 долара.


“Според мен това изглежда като едно голямо пренатрупване, което се случи, след като големи играчи взеха печалба близо $ 14,000“, обобщи той в събота. Той добави, че смята, че няма голяма вероятност Биткойн цената да падне под 8,000 долара.


Алткойн инвеститорите също имаха за какво да говорят тази седмица, тъй като печалбите на Биткойн допринесоха за възстановяване от предишните ниски нива.


Миналата седмица пазарите отбелязаха значителен спад, като някои алткойни удариха дъна спрямо Биткойн, които не бяха наблюдавани от години.


Етериум, най-големият алткойн по пазарна капитализация, спечели около 6,14%, като достигна $ 200 отново.


Миналата седмица видяхме голям спад в цената на ETH под зоната на подкрепа от 202 долара. Спадът беше такъв, че цената дори наруши зоната на подкрепа от 184 долара. И накрая, тя се търгува до нов месечен минимум на $ 174 и наскоро започна корекция нагоре.


Цената на ETH очевидно коригира по-висока стойност и се търгува над нивото от $ 192. Зоната на съпротива от 202 долара е ключова. Ако цената не успее да надмине 202 долара, може да има нов спад. Основните опори в посока надолу са близо до нивата от $ 190 и $ 188.


Други токени в челната десетка последваха, като Биткойн Кеш, Лайткойн и XRP генерираха печалби между 6% и 8% в рамките на деня.


Възходът имаше огромен ефект върху пазарната капитализация на криптовалутите, който в понеделник възлизаше на малко под 280 милиарда долара, като дялът на Биткойн е около 69%.СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Броят на Биткойн милионерите се увеличава

Броят на адресите, притежаващи над 1000 монети, както и броят на BTC милионерите са се увеличили тази година, заедно с показателите за здравето на мрежите, като хешираща мощност. Биткойн адресите на...
ОКТ. 14, 2019 22:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще революционализира работата на правителствата от цял свят

В Medium публикация, Дрейпър нарече Биткойн „стартъп валута“ и похвали технологията зад нея. Биткойн срещу трибализъмСпоред Дрейпър, биткойн и DLT (технологията на разпределения леджър), географски...
ОКТ. 14, 2019 11:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

3 добри причини да включите Биткойн в портфолиото си

В блог публикация от 8-ми октомври, VanEck се съсредоточи върху трите причини за включване на BTC във всяко инвестиционно портфолио.Публикацията на VanEck започва с обяснение за разликата между два ти...
ОКТ. 14, 2019 09:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нараснал с 838 милиона процента - какво следва?

Неговият дигитален механизъм за оскъдност очевидно работи и премина теста на пазара, тъй като цените продължават да се увеличават, макар и с голяма волатилност. Ръст от близо 800 милиона процента На 1...
ОКТ. 13, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света