НАЧАЛО Други

Binance временно спира тегленията на криптовалути

октомври 25, 2023 16:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance временно спира тегленията на криптовалути

Тегленето на криптовалути в Binance е временно преустановено поради съобщен "технически проблем", както се посочва в съобщение в профила на борсата в X (Twitter).

От компанията споделиха, че са изправени пред технически проблем с тегленията на криптовалути.

Според информацията в резултат на това те ще бъдат временно недостъпни, докато екипът на крипто борсата работи активно по разрешаването на този проблем. Тегленето на фиат обаче остава достъпно и функционира.

Съобщението на компанията гласи още:

Бъдете сигурни, че всички средства са защитени. Извиняваме се за причиненото неудобство и ще предоставяме актуална информация за напредъка си.

Според etherscan портфейлът на борсата е обработил последното си теглене в 13:45 българско време, а актуализацията е била споделена 18 минути след това.

Главният изпълнителен директор на борсата Чанпен Джао успокои потребителите, заявявайки:

“Решаваме технически проблем с междинна услуга, който засяга тегленията. Бъдете сигурни, че средствата са защитени. Екипът ни работи активно по въпроса.

Това събитие се случва след ден, в който във всички крипто платформи бяха осъществени сделки на стойност приблизително $100 милиарда, отбелязвайки най-високия дневен обем след инцидента с FTX през ноември 2022 г., според CoinMarketCap.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Саудитска Арабия ще инвестира $5 милиарда в държавите от БРИКС

По време на неотдавнашната среща на върха на ООН за климата Обединените арабски емирства (ОАЕ), като новоприет член на БРИКС, поеха значителен ангажимент от $5 милиарда за укрепване на икономическото партньорство.

декември 2, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance и сериозните им инвестиции в лобиране

През последните няколко години Binance значително увеличи инвестициите си в лобиране, като през 2023 г. разходите за Binance и Binance.US надхвърлиха $1 милион.

декември 2, 2023 18:00 1 мин. четене

САЩ иска икономически да осакати Русия – санкциите може да продължат дълги години

Очаква се през следващото десетилетие Съединените щати да поддържат санкциите срещу Москва, за да намалят значително енергийните приходи на Русия.

декември 2, 2023 15:00 2 мин. четене

Топ 3 акции, които може да скочат през 2024 г.

След заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) очакванията за лихвените проценти се промениха.

декември 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.