НАЧАЛО Други

Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

04.10.2022 9:54 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

В понеделник (3 октомври) беше обявен размера на таксите от търговия с LUNC, изгорени в партида 1, която е за периода от 21 септември до 1 октомври (включително).

Както Binance Research обясни в статия, публикувана на 31 май 2022 г., Terra Classic, която беше ребрандирана от Terra, е “публичен блокчейн, базиран на Tendermint” и “дом на алгоритмичната стабилна монета TerraClassicUSD (USTC)”.

След като през май 2022 г. оригиналният стейбълкойн UST загуби фиксацията си към щатския долар, “общността зад Terra Classic реши да създаде нов блокчейн без алгоритмичните стабилни монети, наречен Terra 2.0”, а “новите токени LUNA бяха пуснати чрез airdrop на старите потребители, които бяха засегнати от срива”.

LUNC е родният токен на Terra Classic и се използва за стейкинг, управление на мрежата и плащане на такси.

На 26 септември Binance съобщи в блога си, че ще “въведе механизъм за изгаряне на Terra Classic (LUNC) върху таксите за търговия”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?


След това компанията обясни причината за избора да се изгарят таксите за търговия с LUNC:

В отговор на предложението на общността на LUNC за изгаряне на таксите за търговия […] Binance ще въведе механизъм за изгаряне на всички такси за търговия на спот и маржин двойки на LUNC, като ги изпрати на адреса за изгаряне на LUNC. Конкретното количество LUNC, което ще бъде изгорено, неговата еквивалентна стойност в USDT и идентификаторът на транзакцията във веригата ще бъдат актуализирани всяка седмица в това съобщение до второ нареждане.

Tази публикация в блога беше актуализирана вчера (3 октомври), за да покаже последния запис за изгаряне, в който се посочва, че към края на деня на 1 октомври Binance е изгорила около 5.6 милиарда токена LUNC (на стойност над $1.8 милиона):

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Tether иска да разшири бизнеса си отвъд стабилните монети

Компанията Tether, известна със своята стабилна монета USDT, наскоро представи цялостен план за преструктуриране, целящ да разшири предлагането ѝ извън стейбълкойните.

19.04.2024 9:05 1 мин. четене

Израел атакува Иран: Златото и петролът поскъпнаха

Според източници, запознати с въпроса, Израел е извършил нападение срещу Иран. Това се случва след съобщенията на иранските държавни медии в началото на петък, в които се посочва, че иранските сили са унищожили безпилотни самолети след неотдавнашния удар на Иран по Израел с дрон.

19.04.2024 8:11 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя може да е най-голямата заплаха за съюза

Алиансът БРИКС е изправен пред предизвикателство поради ескалиращото напрежение между Китай и Индия.

19.04.2024 7:00 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на златото

Златото преживява рязък ръст на бичите настроения, тъй като цените му се покачват на графиките през април 2024 г. Само в сряда цената на златото се повиши с близо 18 пункта, което представляваше увеличение от 0.75% в рамките на 24 часа.

18.04.2024 18:15 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.