НАЧАЛО Други

Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

октомври 4, 2022 9:54 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

В понеделник (3 октомври) беше обявен размера на таксите от търговия с LUNC, изгорени в партида 1, която е за периода от 21 септември до 1 октомври (включително).

Както Binance Research обясни в статия, публикувана на 31 май 2022 г., Terra Classic, която беше ребрандирана от Terra, е „публичен блокчейн, базиран на Tendermint“ и „дом на алгоритмичната стабилна монета TerraClassicUSD (USTC)“.

След като през май 2022 г. оригиналният стейбълкойн UST загуби фиксацията си към щатския долар, „общността зад Terra Classic реши да създаде нов блокчейн без алгоритмичните стабилни монети, наречен Terra 2.0“, а „новите токени LUNA бяха пуснати чрез airdrop на старите потребители, които бяха засегнати от срива“.

LUNC е родният токен на Terra Classic и се използва за стейкинг, управление на мрежата и плащане на такси.

На 26 септември Binance съобщи в блога си, че ще „въведе механизъм за изгаряне на Terra Classic (LUNC) върху таксите за търговия“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?


След това компанията обясни причината за избора да се изгарят таксите за търговия с LUNC:

В отговор на предложението на общността на LUNC за изгаряне на таксите за търговия […] Binance ще въведе механизъм за изгаряне на всички такси за търговия на спот и маржин двойки на LUNC, като ги изпрати на адреса за изгаряне на LUNC. Конкретното количество LUNC, което ще бъде изгорено, неговата еквивалентна стойност в USDT и идентификаторът на транзакцията във веригата ще бъдат актуализирани всяка седмица в това съобщение до второ нареждане.

Tази публикация в блога беше актуализирана вчера (3 октомври), за да покаже последния запис за изгаряне, в който се посочва, че към края на деня на 1 октомври Binance е изгорила около 5.6 милиарда токена LUNC (на стойност над $1.8 милиона):

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Alameda са инвестирали сериозна сума в майнинг компанията Genesis

Alameda Research, фирмата за търговия, тясно свързана с изпадналата в затруднение борса FTX, е инвестирала $1.15 милиарда в крипто миньора Genesis Digital Assets.

декември 4, 2022 11:43 1 мин. четене

Вижте 3-те най-важни истории в крипто от изминалата седмица

Сривът на криптоборсата FTX продължава да отеква в индустрията – продължаваме да виждаме новини и развития около това ключово събитие. 

декември 4, 2022 7:50 1 мин. четене

Клиентите на крипто борсата Gemini изложени на риск

Крипто борсата Gemini изглежда е последната жертва на каскадния ефект, породен от срива на FTX, последвана от неблагоприятни ефекти за BlockFi, Genesis и Digital Currency Group (DCG).

декември 3, 2022 18:24 1 мин. четене

„Заблуденият“ Банкман-Фрийд „ще прекара време в затвора“ – М. Новограц

Новограц заклейми бившия главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд като „заблуден“ в неотдавнашно интервю за CNBC.

декември 3, 2022 16:50 1 мин. четене