НАЧАЛО Други

Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

октомври 4, 2022 9:54 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

В понеделник (3 октомври) беше обявен размера на таксите от търговия с LUNC, изгорени в партида 1, която е за периода от 21 септември до 1 октомври (включително).

Както Binance Research обясни в статия, публикувана на 31 май 2022 г., Terra Classic, която беше ребрандирана от Terra, е “публичен блокчейн, базиран на Tendermint” и “дом на алгоритмичната стабилна монета TerraClassicUSD (USTC)”.

След като през май 2022 г. оригиналният стейбълкойн UST загуби фиксацията си към щатския долар, “общността зад Terra Classic реши да създаде нов блокчейн без алгоритмичните стабилни монети, наречен Terra 2.0”, а “новите токени LUNA бяха пуснати чрез airdrop на старите потребители, които бяха засегнати от срива”.

LUNC е родният токен на Terra Classic и се използва за стейкинг, управление на мрежата и плащане на такси.

На 26 септември Binance съобщи в блога си, че ще “въведе механизъм за изгаряне на Terra Classic (LUNC) върху таксите за търговия”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?


След това компанията обясни причината за избора да се изгарят таксите за търговия с LUNC:

В отговор на предложението на общността на LUNC за изгаряне на таксите за търговия […] Binance ще въведе механизъм за изгаряне на всички такси за търговия на спот и маржин двойки на LUNC, като ги изпрати на адреса за изгаряне на LUNC. Конкретното количество LUNC, което ще бъде изгорено, неговата еквивалентна стойност в USDT и идентификаторът на транзакцията във веригата ще бъдат актуализирани всяка седмица в това съобщение до второ нареждане.

Tази публикация в блога беше актуализирана вчера (3 октомври), за да покаже последния запис за изгаряне, в който се посочва, че към края на деня на 1 октомври Binance е изгорила около 5.6 милиарда токена LUNC (на стойност над $1.8 милиона):

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Невиждана криза на имотния пазар: Купувайте Биткойн – Робърт Кийосаки

След като изрази загриженост за предстояща голяма финансова криза, включваща банкови фалити и потенциална загуба на американския долар като световна резервна валута, Робърт Кийосаки прогнозира тежък срив на пазара на недвижими имоти, който може да се превърне в най-тежкия в историята на страната.

юни 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Илон Мъск отново стана най-богатия човек на планетата, но за кратко

В четвъртък Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla, си върна позицията на най-богатия човек в света, като изпревари Бернар Арно, председател на LVMH.

юни 9, 2023 7:00 2 мин. четене

Binance.US отговаря на обвиненията на SEC: Изключва криптовалутни двойки

Binance.US наскоро направи значителни промени след съдебните действия на Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

юни 9, 2023 6:00 2 мин. четене

Федерален съдия в САЩ прекратява делото срещу DeFi платформа

Федерален съдия в САЩ наскоро отхвърли иск срещу платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) PoolTogether, като постанови, че федералният съд не е подходящо място за разглеждане на проблеми, свързани със стартъпа.

юни 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.