НАЧАЛО Алткойни

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

06.05.2024 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

Тези промени са свързани с изключването от списъка на определени активи и с корекции на нивата на ливъридж, както и маржин за безсрочните договори STP (STPTUSDT), Status (SNTUSDT), MovieBlock (MBLUSDT), Radworks (RADUSDT) и Convex (CVXUSDT).

Според официалната информация:

Потребителите нямат право да откриват нови позиции за гореспоменатите контракти, считано от следните дати: 2024-05-13, 11:30 [българско време]: STPTUSDT, SNTUSDT и MBLUSDT; 2024-05-14, 11:30 [българско време]: RADUSDT и CVXUSDT безсрочни договори.

Считано от 6 май 2024 г., 13:30 българско време, Binance Futures въведе актуализации на изискванията за ливъридж и маржин за гореспоменатите договори. Тази проактивна мярка има за цел да се приведе в съответствие с преобладаващите пазарни условия и да засили сигурността на търговията. Търговците, участващи в тези договори, се приканват да преоценят стратегиите си, особено по отношение на настройките на ливъриджа, за да намалят потенциалните рискове от ликвидация.

Реакцията на пазара на тези промени беше незабавна, като според данни от CoinMarketCap има забележим спад в цените на засегнатите токени.

След корекциите системата на Binance Futures ще забрани откриването на нови позиции в тези договори. Автоматичните сетълменти за всички позиции ще започнат час и половина по-късно на съответните дати.

Освен това Binance Futures си запазва правото да прилага допълнителни защитни мерки без предварително уведомление. Тези мерки могат да обхващат изменения на лимитите за ливъридж, стойностите на позициите, маржовете за поддържане в различните нива и други потенциални корекции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.