НАЧАЛО Алткойни

Binance премахва Terra (LUNA) от платформата си за търговия

май 13, 2022 13:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance премахва Terra (LUNA) от платформата си за търговия

Нещата не се подобряват за екосистемата на Terra, тъй като Binance вече реши да премахне двойките за търговия с LUNA и UST.

На 13-ти май Binance, най-голямата крипто борса в света по обем, публикува известие за премахване на някои двойки за маржин и спот търговия.

Борсата добави, че ще премахне и преустанови търговията, ще затвори позициите на потребителите, ще извърши автоматично сетълмент и ще анулира всички чакащи поръчки в 00:40 UTC.

Двойките за спот търговия, които трябва да бъдат премахнати, включват LUNA/BTC, LUNA/BIDR, LUNA/AUD, LUNA/BNB, LUNA/ETH, LUNA/USDT, LUNA/GBP, LUNA/BRL, LUNA/TRY и LUNA/EUR.

Платформата също така преустановява търговската дейност за стабилната монета UST, премахвайки следните двойки: BTC/UST, LUNA/UST, ETH/UST, BNB/UST и UST/USDT.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Върховният съд в Шанхай обяви Биткойн за виртуален актив с икономическа стойност, защитен от китайския закон

Ужасни времена за Terra (LUNA)

Този ход идва, малко след като LUNA падна до нула, или $0.00004 към момента на публикуване според данни от CoinMarketCap. Токенът вече официално е загубил 100%, както се съобщава от платформата, а циркулиращото предлагане са невероятните 6.5 трилиона токена. Всеизвестният противник на Биткойн Питър Шиф не можа да устои да коментира ситуацията:

Terra (LUNA) предоставя перфектен пример защо не винаги трябва да „купувате спада“. Вчера LUNA се понижи с 98%. Ако сте купили този спад, мислейки, че сривът е създал страхотна възможност за покупка, вие сте загубили 99.3% днес. Това може да се случи с всяка криптовалута.

Към момента на публикуване UST, някога третата по големина стабилна монета, се движи около нивото от $0.168, но на някои борси дори се търгува на по-ниска цена, според анализатора Колин Ву:

Според южнокорейска медия, полицията разследва доклад, че неизвестно лице е посетило дома на главния изпълнителен директор на Terraform Labs До Куон. Съпругата на Куон е поискала от полицията да определи лице за спешна лична протекция.

Блокчейнът Terra беше спрян на 13-ти май, за да позволи на валидаторите „да измислят план за възстановяването му“.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Cardano е оценена „твърде агресивно“, твърдят от Messari

Според неотдавнашен доклад, публикуван от Messari, цената на Cardano (ADA) е „по-агресивна“ в сравнение с показателите за приемане на блокчейна. 

август 9, 2022 12:25 1 мин. четене

Какво правят големите инвеститори в момента?

CoinShares сподели доклад за седмичните притоци и отливи в продуктите им.

август 9, 2022 9:39 1 мин. четене

Chainlink подкрепя ‘сливането’, но не и хард форка на Етериум

Мрежата на Етериум (ETH) е готова да премине от доказателство за работа (PoW) към доказателство за залог (PoS) чрез „сливането“.

август 8, 2022 16:06 1 мин. четене