НАЧАЛО Други

Binance ще позволи копирането на сделки на различни трейдъри

октомври 12, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance ще позволи копирането на сделки на различни трейдъри

Binance въведе нова функция за копи трейдинг, която позволява на потребителите да копират техниките, използвани от най-добрите търговци на крипто фючърси.

Тази функция (търговия с копиране на сделки) позволява на участниците да имитират стратегиите за търговия с фючърси в реално време на водещите търговци, както се посочва в неотдавнашното съобщение на борсата.

Копиращите търговци могат да оценяват показателите за ефективност на водещите търговци и да разработват конкретна стратегия въз основа на своята толерантност към риска. Те също така имат възможност да търгуват с фиксирани суми на сделка или да използват фиксирано съотношение спрямо общия си портфейл.

За своите услуги водещите търговци ще получават 10% дял от печалбите, генерирани от копиращите, заедно с 10% комисиона върху таксите за търговия на техните последователи.

Главният изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, представи новата възможност в социалната медийна платформа X, като подчерта, че потребителите на борсата вече имат възможност да подражават на някои от най-добрите трейдъри в платформата.

Той също така спомена, че на служителите на борсата не е разрешено да се занимават с търговия с фючърси, като по този начин се елиминира възможността търговците да възпроизвеждат стратегиите на служителите.

Въпреки това главният изпълнителен директор предположи, че може да обмисли преразглеждане на тази политика на компанията, като заяви:

Това създава проблем, че повечето от нашите хора вече не познават продуктите ни. Може би трябва да разрешим търговията с фючърси за целите на тестването, да речем с максимален лимит от $10,000…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.