НАЧАЛО Алткойни

Binance добавя нова меме криптовалута за търговия, която се изстреля с 50%

18.01.2024 15:24 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя нова меме криптовалута за търговия, която се изстреля с 50%

Binance, водещата световна борса за криптовалути, официално добави Dogwifhat (WIF) към своя списък, превръщайки го в един от най-актуалните меме токени в блокчейна Solana.

В съобщението, предадено чрез официалните канали на борсата, се разкрива, че търговията с токена Dogwifhat ще започне незабавно на фючърсния пазар на Binance, предоставяйки на търговците максимално ниво на ливъридж от 50x.

Dogwifhat, представен на крипто пазара в края на 2023 г., разполага с отличителното изображение на кученце шиба ину, носещо плетена шапка.

Осъзнавайки потенциала на токена, крипто ентусиастите бързо възприеха идеята, изстрелвайки Dogwifhat в светлината на прожекторите.

След успешните листвания в Bybit и BitMex, дългоочакваното включване в Binance означава решаващ момент за Dogwifhat.

С разпространението на новината цената на WIF отбеляза краткосрочен скок, достигайки $0.532 и увеличи пазарната си капитализация до впечатляващите половин милиард долара.

Пътуването на Dogwifhat обаче може да не приключи дотук, тъй като меме токенът все още има неизпълнена цел – да бъде регистриран в Coinbase.

Забележително е, че “големият брат” на WIF, BONK, вече постигна този подвиг, засилвайки очакването за потенциалното листване на Dogwifhat на реномираната борса.

Листването на Binance потвърждава позицията на Dogwifhat като внушително присъствие в крипто пространството, оставяйки ентусиастите в очакване на потенциални актуализации от Coinbase.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

25 държави ще позволят плащания с Shiba Inu (SHIB)

Плащанията със Shiba Inu (SHIB) са позиционирани така, че да придобият по-голяма популярност в приблизително 25 държави по света след неотдавнашното сътрудничество между две известни структури за финансови услуги – Apcopay и CoinPayments.

25.02.2024 17:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.