НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Binance Coin прави отскок от дългосрочна подкрепа - какво да следим?

ЮЛИ. 21, 2021 19:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Binance Coin прави отскок от дългосрочна подкрепа - какво да следим?

Binance Coin отскочи на ниво на дългосрочна фиб подкрепа на $268 и се търгува в симетричен триъгълник.

Посоката на следващото движение е неопределена и вероятно ще бъде решена въз основа на това дали BNB пробие под линията на подкрепа на триъгълника.


Криптовалутата се движи надолу, след като на 10-ти май достигна рекорден връх от $691.77. Движението надолу продължи, докато на 23-ти май беше достигнато дъно от $211,70.


Според данни от CoinMarketCap, в момента BNB се търгува на $291.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Спад под $1 може да тласне Cardano значително по-надолу

Техническите показатели са мечи, като MACD е отрицателен, а RSI е под 50.


Дневната графика показва, че BNB се търгува в симетричен триъгълник, откакто за пръв път отскочи на 19-ти май. Наскоро криптовалутата отскочи на линията на подкрепа на модела на 21-ви юли.Дневното затваряне е изключително важно, тъй като би могло да създаде бичa поглъщащ свещ, ако успее да поддържа текущото ниво до дневното затваряне.


Въпреки че симетричният триъгълник често се счита за неутрален модел, той се появява след движение надолу. Следователно пробив надолу остава вероятен.


В допълнение към това техническите показатели са мечи. MACD е дал сигнал за мече обръщане, стохастичният осцилатор е направил мечи кръст, като RSI е под 50.


Ако възникне пробив, Binance Coin вероятно ще тества $200 отново. От друга страна, най-близките големи съпротиви са $395 и $508. Това са фиб нивата 0,382 и 0,618.


Търговецът на криптовалути @TheEuroSniper очерта графика на BNB, заявявайки, че цената може да падне чак до региона от $170. За да се случи това, е необходимо низходящ пробив от текущия симетричен триъгълник.Броят на вълните показва, че BNB е във вълна B на коригираща структура A-B-C.


Точната форма на В вълната обаче все още не е ясна.


Първият сценарий показва, че В вълната е приела формата на симетричен триъгълник.


Ако е вярно, BNB отново може да посети линията на съпротива на триъгълника, преди да се направи пробив.


Импулс над най-новия суинг връх на $340 би обезсилило този сценарий.


Вторият сценарий предполага, че B вълната се съдържа във възходящ паралелен канал. В този случай BNB може да се увеличи към линията на съпротива на канала близо $390, преди да направи пробив надолу.Този модел ще бъде обезсилен чрез спад под минимума от $254 от 20-ти юли (червената линия).


Така че, дали BNB ще спадне под $254 или ще се увеличи над $340, ще даде представа за посоката на тенденцията.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: 
Биткойн представлява сериозен интерес за клиентите на JPMorgan

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Ето защо XRP скочи с 20%

Шестата по пазарна капитализация криптовалута отбеляза ръст от 20%, след като гигантът Ripple обяви, че дъщерните дружества, стартирани от неговия основен японски партньор SBI (SBI Remit и SBI VC Trad...
ЮЛИ. 28, 2021 15:43 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Uniswap премахва 100 токена от своя интерфейс

Uniswap Labs направиха съобщението на 23-ти юли, подчертавайки, че токените са премахнати само от интерфейса на приложението и че протоколът остава неизменен:Тези промени се отнасят до интерфейса на a...
ЮЛИ. 27, 2021 13:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ще се превърне ли Cardano (ADA) в основна криптовалута?

Стратегът, фокусиран върху криптовалутите, обсъди крипто регулaциите, Етериум и Cardano в разговор с Business Insider миналата седмица. Споделяйки идеите си, Арнот отбеляза, че блокчейн има многобройн...
ЮЛИ. 27, 2021 12:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум стигна 3-седмичен връх

Към момента на публикуване криптовалутата отчита увеличение от 10% в рамките на последните 24 часа и впечатляващите 24.5% за последните 7 дни. За последен път ETH се търгуваше на тези нива на 7-ми юли...
ЮЛИ. 26, 2021 19:28 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света