НАЧАЛО Алткойни

Binance coin e нараснал с 18% от 14-ти януари

януари 19, 2019 19:42 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance coin e нараснал с 18% от 14-ти януари

За повече от шест месеца BNB не успя да пробие нивото на съпротива от 0,00165 BTC. Вчера се случи най-накрая, а монетата записа връх от 0.001825 в Binance.

Ключова съпротива бе преодоляна.

Срещу долара, криптовалутата се опитва да намери стабилност на около 6 долара, след като регистрира седмично дъно от около $ 5.54 на 14-ти януари. След новините, монетата на Binance започна да нараства отново, като за няколко дни се увеличи с около 18%. Вчера, на 18-ти януари, монетата се изкачи до 6,69 долара, което е вторият най-висок връх за 2019 г., като първият (6,85 долара) бе достигнат на 9-ти януари.

Binance Coin (BNB) (2)

В момента на писане на статията Binance Coin (BNB) e класирана като 13-та по пазарна капитализация криптовалута, според данни на ren cies/binance-coin/“ target=“_blank“ rel=“noopener“>CoinMarketCap.

Валутата напоследък претърпя значителни печалби от около 18% за изминалите няколко дни.

Монетата, създадена от най-големия крипто обмен в света, Binance, нарасна, докато повечето други топ крипто активи бяха на червено през изминалата седмица.

 <a href=/kripto-valuti/binancecoin rel=Binance Coin (BNB) (1)“ />

BNB е една от най-популярните монети на борсата, тъй като позволява на трейдерите да получават значителна отстъпка от таксите на борсата, както и e основен актив (като Биткойн и Етериум ).

Причината за неотдавнашния растеж обаче вероятно е повлияна от други фактори. Всъщност Binance наскоро обяви няколко важни новини и събития.

Едно от най-значителните развития, което почти със сигурност е фактор в отчетения растеж, е официалният старт на Binance Jerseytron g>, който се състоя преди няколко дни, на 16-ти януари. Новият обмен позволява на потребителите да обменят двете най-големи криптовлаути за EUR или GBP, което вероятно ще доведе до нарастване на интереса, както и до разширяване на потребителската база.

Друго голямо събитие, за което се смята, че е повлияло върху цената на монетата, е Binance Blockchain Week. Събитието ще се проведе в Сингапур от днес, от 19-ти януари до 22-ри януари.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини