НАЧАЛО Алткойни

Бил Клинтън ще изнесе реч по време на конференцията на Ripple есента

август 1, 2018 10:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бил Клинтън ще изнесе реч по време на конференцията на Ripple есента

Конференцията за глобални разплащателни технологии на Ripple, Swell, ще започне тази есен с главна реч от 42-ия президент на САЩ Бил Клинтън, според публикация на Ripple от 31-ви юли.

В публикацията в блога се отбелязва, че бившият президент Клинтън е помогнал за “въвеждане на период на екстремен растеж и приемане на Интернет, оформяне на това, което е днес”, както и за въвеждането на нови технологии в общности в неравностойно положение в световен мащаб.

Ripple отбелязва, че днешните технологии, като цифровите активи и блокчейн, представляват същите предизвикателства, които е представил нарастването на интернет през 90-те години на миналия век. И двете явления изискват постигането на политически баланс между предотвратяване на риска и допускане на иновации.

Регулаторните органи в САЩ започнаха да призовават за повече регулиране на крипто сектора. Крипто-ориентираните компании навлезнаха в политиката – наскоро публикувани документи разкриха, че основният американски крипто обмен и портфейл Coinbase са формирали свой собствен комитет за политическо действие (PAC), което му позволява да събира дарения за кампании.

През 2016 г. Бил Клинтън е получил своя “първи” Биткойн (BTC) под формата на физическа монета от крипто предприемача Мат Розак, който също даде на Ким Кардашиан подобен физически Биткойн по-рано тази седмица в благотворителен покер турнир.

Изображение от Anthony Correia/Shutterstock.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.