НАЧАЛО Други

Бичи тенденции възникват навсякъде в крипто екосистемата

НОЕ. 10, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичи тенденции възникват навсякъде в крипто екосистемата

В ново интервю, главният изпълнителен директор на Ripple - Брад Гарлингхаус - даде мнението си за XRP през 2019 г.

Криптовалутата на Ripple започна годината на $ 0,3525 и сега е около 0,2810 долара в момента на писане на статията, докато Биткойн и по-голямата част от пазара на криптовалути като цяло са на зелено за годината.


На въпроса какво мисли за притесненията на инвеститорите за разпродажбата на XRP през тази година, Гарлингхаус отговори на “Bloomberg”, че е фокусиран в дългосрочния план.


"Ние гледаме към бъдещето. Казвам на служителите, че не гледам следващите три дни, три седмици или три месеца. Ползата на дигиталните активи е, че ще направят транзакциите по-ефективни, и това, според мен, е процес, който ще продължи десетилетие или две. Описвам го като маратон и сме само на първия или втория километър. Така че не мисля за цената на XRP в краткосрочен план.

Мисля, че ако можем да дадем възможност на XRP да докаже, че е най-ефективният, бърз и евтин метод за разплащане, все повече и повече хора ще го използват. Мисля, че ще промени сантимента за криптовалутите.

Целият пазар се движи заедно. И има моменти, когато XRP задминава Биткойн. Има моменти, в които Биткойн има по-слаб ръст в цената си. Но мисля, че когато гледате на това като на дългосрочно пътуване, аз съм доста по-оптимистичен за целия пазар. Има много бичи тенденции в цялата крипто сфера.”Гарлингхаус също говори за състоянието на крипто проекта на Facebook “Libra”.Въпреки отстъплението от глобалните регулатори, той казва, че все още не брои Facebook в надпреварата и иска от регулаторите да засилят подкрепата си за блокчейн и крипто активите като цяло.


“Мисля, че е твърде рано да го отпишем, но също така мисля, че очевидно се вижда голяма промяна в инерцията. Излезе през юни с много вълнение и ентусиазъм. Оттогава станахме свидетели на напускането на Mastercard и PayPal.

Въпреки че, според мен много от тези неща се случват заради регулаторната несигурност. Мисля, че Facebook действа много агресивно - може би е малко наивно да мислят, че просто могат да влязат с гръм и трясък въпреки всички регулаторни съмнения.

Смятам, че подходът на Ripple е да работим с регулатори. Ще си партнираме с тях от най-ранните етапи. Направихме това тук в Сингапур. Правихме това по целия свят и мисля, че това ни е послужило добре по отношение на изграждането на инерция за всички наши клиенти.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Google се насочват към банково дело - заплаха ли е това за Биткойн?

Да се доверим ли на банкова сметка в Google?Според доклади, Google са сключили партньорство с американския банков гигант Citigroup, за да стартират собствени банкови сметки. Акаунтът, който е с кодово...
НОЕ. 18, 2019 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн наградите на Аlibaba - истина ли е партньорството с крипто компания?

Изпълнителният директор на Lolli, Алекс Аделман, опроверга отричането на Alibaba за партньорство с неговата фирма. В имейл до Cointelegraph на 17-ми ноември, Аделман твърди, че Lolli са имали сключено...
НОЕ. 18, 2019 16:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Службата за вътрешни приходи на САЩ следи крипто потребителите и битоматите

Джон Форт, ръководителят на наказателното разследване на IRS, съобщи, че агенцията му работи с полицейски служители за идентифициране на незаконни транзакции, включващи криптомати, за събиране на прил...
НОЕ. 18, 2019 12:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Стабилните монети представляват риск за финансовата стабилност

Този специален доклад е посветен на печалбите и рисковете от "глобални стабилни монети".Глоблната система на стабилни монетиПърво, Федералният резерв признава за многобройните предимства, които стабил...
НОЕ. 18, 2019 10:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света