НАЧАЛО Други

Бичи тенденции възникват навсякъде в крипто екосистемата

НОЕ. 10, 2019 17:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Бичи тенденции възникват навсякъде в крипто екосистемата

В ново интервю, главният изпълнителен директор на Ripple - Брад Гарлингхаус - даде мнението си за XRP през 2019 г.

Криптовалутата на Ripple започна годината на $ 0,3525 и сега е около 0,2810 долара в момента на писане на статията, докато Биткойн и по-голямата част от пазара на криптовалути като цяло са на зелено за годината.


На въпроса какво мисли за притесненията на инвеститорите за разпродажбата на XRP през тази година, Гарлингхаус отговори на “Bloomberg”, че е фокусиран в дългосрочния план.


"Ние гледаме към бъдещето. Казвам на служителите, че не гледам следващите три дни, три седмици или три месеца. Ползата на дигиталните активи е, че ще направят транзакциите по-ефективни, и това, според мен, е процес, който ще продължи десетилетие или две. Описвам го като маратон и сме само на първия или втория километър. Така че не мисля за цената на XRP в краткосрочен план.

Мисля, че ако можем да дадем възможност на XRP да докаже, че е най-ефективният, бърз и евтин метод за разплащане, все повече и повече хора ще го използват. Мисля, че ще промени сантимента за криптовалутите.

Целият пазар се движи заедно. И има моменти, когато XRP задминава Биткойн. Има моменти, в които Биткойн има по-слаб ръст в цената си. Но мисля, че когато гледате на това като на дългосрочно пътуване, аз съм доста по-оптимистичен за целия пазар. Има много бичи тенденции в цялата крипто сфера.”Гарлингхаус също говори за състоянието на крипто проекта на Facebook “Libra”.Въпреки отстъплението от глобалните регулатори, той казва, че все още не брои Facebook в надпреварата и иска от регулаторите да засилят подкрепата си за блокчейн и крипто активите като цяло.


“Мисля, че е твърде рано да го отпишем, но също така мисля, че очевидно се вижда голяма промяна в инерцията. Излезе през юни с много вълнение и ентусиазъм. Оттогава станахме свидетели на напускането на Mastercard и PayPal.

Въпреки че, според мен много от тези неща се случват заради регулаторната несигурност. Мисля, че Facebook действа много агресивно - може би е малко наивно да мислят, че просто могат да влязат с гръм и трясък въпреки всички регулаторни съмнения.

Смятам, че подходът на Ripple е да работим с регулатори. Ще си партнираме с тях от най-ранните етапи. Направихме това тук в Сингапур. Правихме това по целия свят и мисля, че това ни е послужило добре по отношение на изграждането на инерция за всички наши клиенти.”

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Ripple може и да са се насочили към нивото на Amazon след 5 години

В интервю с Джулия Чатърли от CNN в понеделник, Гарлингхаус обясни, че Ripple и XRP са в добра позиция, въпреки краткосрочния акцент върху цената. Гарлингхаус избра да се съсредоточи върху дългоср...
ФЕВ. 20, 2020 21:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase става директен издател на карти Visa

Това ще  позволи на компанията да издава дебитни карти, без да разчита на трети страни.Членството е развитие на настоящите отношения на Coinbase с Visa, като обменът на криптовалути осигурява деб...
ФЕВ. 20, 2020 15:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ripple може да достигне нивото на Amazon след пет години

В интервю с Джулия Чатърли от CNN в понеделник, Гарлингхаус обясни, че Ripple и XRP са в добра позиция, въпреки краткосрочния акцент върху цената.Гарлингхаус избра да се съсредоточи върху дългосроч...
ФЕВ. 20, 2020 09:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто гигантът Binance стартира облачна услуга

ФЕВ. 20, 2020 10:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света