НАЧАЛО Алткойни

Базирана на изкуствен интелект криптовалута регистрира забележителен скок на цената

ноември 1, 2023 5:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Базирана на изкуствен интелект криптовалута регистрира забележителен скок на цената

Криптовалута от сферата на изкуствения интелект (AI) в дигиталните активи демонстрира забележително представяне, надминавайки много аналози на крипто пазара през изминалата седмица, задвижвана от предстоящи актуализации на проекта.

Fetch.AI (FET) функционира върху блокчейн с основна цел да използва AI за рационализиране на специфични задачи в различни бизнес сектори.

Според анализа на Messari, компания за анализи в областта на криптовалутите:

Тяхната платформа позволява на потребителите да конструират, внедряват и свързват интелигентни агенти за автоматизиране на уеб3 системи и трансформиране на бизнес парадигми. Чрез тяхната технология потребителите могат да създават достъпни услуги, използващи автоматизация и изкуствен интелект в области като веригата за доставки, финансите, пътуванията и прогнозирането.

Fetch Network се стреми да предефинира начина, по който работим и съществуваме, като дава възможност на агентите да се учат, прогнозират и да се ангажират със смислени задачи в реалния свят.

Към момента на писане на статията FET се търгува на цена около $0.37, отразявайки над 40% ръст на стойността си през предходните седем дни, като за кратко достигна скок от 72% след ръст от $0.22 до $0.38.

Възходящата траектория на стойността на FET съвпада с подготовката на Fetch.AI за пускането на иновативната технология DeltaV – чатбот, задвижван от голям езиков модел (LLM), пригоден за изпълнение на задачи.

Според Fetch.AI:

DeltaV въвежда нов AI чат интерфейс, задвижван от новаторската технология на Fetch.ai за AI агенти. Той използва диалози на естествен език за автономно управление на всеобхватни задачи за потребителя, позиционирайки DeltaV в челните редици на икономиката, управлявана от AI.

Въвеждането на DeltaV означава следващия етап от нашата мисия да революционизираме търговията. Като улеснява директното взаимодействие между бизнеса и клиентите за задачи като резервиране на транспорт, организиране на пътувания, наемане на услуги за почистване и други – Fetch.ai обещава да преобрази преобладаващия зависим от агрегатори пейзаж и да осигури следващата ера на безпроблемна търговия, задвижвана от AI, която съвременните потребители очакват.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Прогноза за цената на Dogecoin – кога може да се очаква скок до $1?

Първоначално замислена като криптовалута със закачлив произход, Dogecoin преживя значителен ръст на популярността и пазарната стойност с течение на времето.

декември 8, 2023 22:00 2 мин. четене

“Криптовалутите са за престъпници”, а банките плащат глоби за над $180 милиарда

Според данни, събрани от Violation Tracker, база данни за корпоративни нарушения, най-големите банки в САЩ, включително JPMorgan, Bank of America, Wells Fargo и Citigroup, са понесли значителни глоби на обща стойност $181 милиарда от началото на хилядолетието.

декември 8, 2023 21:00 1 мин. четене

2024 година ще е тежка за европейските платежни компании

Очаква се финтех компаниите, работещи в сектора на плащанията, да продължат да се сблъскват с предизвикателства до 2024 г., според оценка на Jefferies.

декември 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Binance оттегли заявлението си за инвестиционен фонд в Абу Даби

Binance, призната за най-голямата борса за криптовалути в света, се отказа от получаването на лиценз за управление на колективен инвестиционен фонд в Абу Даби.

декември 8, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.