НАЧАЛО Други

Аукцион на NFT на Роб Гронковски събира $1.8 милиона

март 15, 2021 11:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аукцион на NFT на Роб Гронковски събира $1.8 милиона

Пускането на NFT на звездата от НФЛ Роб Гронковски генерира над 1,8 милиона долара първични продажби на пазара на NFT OpenSea.

Колекцията NFT на Роб Гронковски Championship Series включва пет различни токенизирани карти, изобразяващи екшън изстрели на играча по време на игра по време на спечелени шампионски игри.

 

Поредицата от шампионати се състои от пет уникални колекционерски предмети, включително един единствен по рода си токен, и четири NFT, от които по 87 екземпляра са изсечени и продадени на търг от 11-ти март до 13-ти март. 

 

Единствената ‘GRONK Career Highlight Refractor Card’ е колаж от четирите илюстрации, съдържащи другите токени в колекцията, и е подписана цифрово от Гронковски. Купувачът на токена ще получи възможността да се срещне със звездата, в допълнение към два билета за една от игрите му в NFL през 2021 г., както и VIP билети за следващото плажно парти на Гронковски.

 

Офертите за единствения по рода си NFT започват от около $110, като оферентите бързо избутват цените над шест цифри. По време на заключителните етапи на търга офертите повишиха цената от $150,000 до над $400,000 в рамките на два часа. Участникът в търга “9DD7B7” купи токена за 229 ETH, на стойност около $430,000 по това време.

 

Купувачът закупи 160 от NFT на Гронковски, включително всеки от петте най-добри токена чрез клирингова цена – като петте колекционерски предмети генерираха комбинирана цена от около $650,000.

 

Някои от токените на Гронковски вече сменят ръцете си на вторичните пазари на OpenSea. ‘GRONK Championship LIсе продаде за 14,2 Етериум ($26,000), докато ‘GRONK Championship LV’ получава 7,77 ETH ($14,000).

 

Роб Гронковски започва да играе футбол професионално през 2010 г. След като спечели три Супербоула с New England Patriots, той се премести в Tampa Bay Buccaneers през 2020 г. и спечели четвъртото си първенство.

 

Март е голям месец за NFT, като групата Kings of Leon генерира повече от 2 милиона долара след пускането на токенизиран албум, а NFT представлява прясно изпепелена картина на известния уличен художник Банкси, продадена за около $400,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Емитирането на USDT продължава с пълна сила: Подкрепа за DeFi?

Tether наскоро издаде USDT на стойност $1 милиарда в мрежата TRON, добавяйки ги към $4-те милиарда в USDT, които натрупа през последната седмица.

март 21, 2023 17:00 2 мин. четене

OKX разкри нов доклад за резервите си

OKX, глобална крипто борса, публикува своя пети доклад за доказателство на резервите (PoR) като част от усилията си за повишаване на прозрачността в индустрията.

март 21, 2023 15:00 1 мин. четене

Робърт Кийосаки предупреждава за системна инфлация в САЩ

Авторът на бестселъра за лични финанси “Богат татко, беден татко” Робърт Кийосаки отправи предупреждение за състоянието на инфлацията в САЩ, критикувайки властите, че не представят точно ситуацията.

март 20, 2023 20:00 2 мин. четене

Salesforce и Polygon въвеждат програма за лоялност, базирана на NFT

Salesforce, водещата Customer relationship management (CRM) платформа в света, обедини усилията си с Polygon, блокчейн от втори слой, за да разработи система за възнаграждения, базирана на NFT.

март 20, 2023 17:00 2 мин. четене