НАЧАЛО Други

Април е много силен месец за повечето криптовалути

АПР. 15, 2019 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
 Април е много силен месец за повечето криптовалути

Ние сме в средата на април, а досега биковете правят сериозни ходове в крипто арената.


Силен месец за някои големи криптовалути


Нещата станаха сериозни още в началото на този месец, след като Биткойн, бащата на криптовалути, реши, че е време да се надигне над $5,000. Валутата беше в капана на упадъка в продължение на повече от година, падайки от високите си стойности от $20,000 през декември 2017, до диапазона от около $3000 през октомври 2018.

Беше толкова грозна гледка, че някои хора си помислиха, че пазара никога няма да се възстанови. Ентусиастите и търговците навсякъде видяха как флагманската криптовалута падна с над 80% без никакви признаци за предстоящо покачване на цените.

Биткойн не беше сам в този спад, като валутите като Етериум паднаха над 90%. Първият конкурент на Биткойн и втората по големина криптовалута по пазарна капитализация спадна от най-високите си стойности от почти $1400 през февруари 2018 до по-малко от $100.

Валути като Латкойн и Биткойн Кеш последваха примера и паднаха от над $400 на около $50 и съответно от над $3000 до по-малко от $500.


Въпреки че не сме близо до цените от декември 2017, април постави криптовалутите на правилния път. Биткойн се увеличи до нов връх, докато други монети го следват. Eтериум например, достигна около $176, докато Биткойн Кеш произведе възвращаемост само през последните четири месеца, които са практически двойно по-големи от тези на Биткойн.

Някои валути обаче все още страдат. EOS, например, наскоро се покачи заедно с другите подобни дигитални активи, но последваха спадове. Цената падна от около $5,83 до малко над $5,30, отбелязвайки спад на цените от близо девет процента за относително кратък период от време.

Изглежда, подобно поведение се наблюдава сред големите монети през последните няколко дни, въпреки че много от тях успяват да се възстановят. Лайткойн, например, падна до приблизително $83, въпреки търговията близо до границата от $100, докато Биткойн Кеш бе $291. И двете, в по-голямата си част, успяха да възстановят част от тези загуби от началото на уикенда.

Някои валути все още не се съвземат


Самият Биткойн падна обратно до $5,000, въпреки че в момента се търгува на повече от $ 5,150. За съжаление EOS все още изостава.

Добрата новина е, че няма достатъчно доказателства в подкрепа на разпродажа. Валутите вероятно ще се сблъскат с малки колебания през месеца, което вероятно ще ги разклати от горе до долу, но няма да е нещо, което да е твърде сериозно.

Мечките все още искат да си върнат контрола, но за сега техните опити са неуспешни.


https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Макафи срещу HitBTC

Джон Макафи е поискал от своите Twitter последователи и от крипто общността да бойкотират борсата, известна като HitBTC. Според Макафи обменът е въплътил корумпираните правомощия, които децентрализац...
ЮЛИ. 1, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitcoin над $6,500, подем на крипто пазара

Крипто пазарите изглежда претърпяват подем днес, 2 юли, след като се възстановиха малко след миналата седмица, когато Bitcoin (BTC) падна под $6,000, два пъти. По време на писане на статията Bitcoin ...
ЮЛИ. 2, 2018 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Турция отвaрят първият си блокчейн университетски център

Турция създаде първия блокчейн център на университетско ниво, целящ да затвори недостига на експертни познания и да осигури широкото разгръщане на технологията, съобщиха от местния вестник Daily Sabah...
АВГ. 7, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тайванска болница с блокчейн платформа за подобряване на съхранението на информация

Медицинската университетска болница в Тайпе пусна блокчейн платформа, за да подобри медицинското съхранение, съобщи Taipei Times на 31 август. Така наречената "Блокчейн платформа на здравеопазването" ...
СЕП. 1, 2018 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света