НАЧАЛО Други

Април е много силен месец за повечето криптовалути

АПР. 15, 2019 10:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Април е много силен месец за повечето криптовалути

Ние сме в средата на април, а досега биковете правят сериозни ходове в крипто арената.


Силен месец за някои големи криптовалути


Нещата станаха сериозни още в началото на този месец, след като Биткойн, бащата на криптовалути, реши, че е време да се надигне над $5,000. Валутата беше в капана на упадъка в продължение на повече от година, падайки от високите си стойности от $20,000 през декември 2017, до диапазона от около $3000 през октомври 2018.

Беше толкова грозна гледка, че някои хора си помислиха, че пазара никога няма да се възстанови. Ентусиастите и търговците навсякъде видяха как флагманската криптовалута падна с над 80% без никакви признаци за предстоящо покачване на цените.

Биткойн не беше сам в този спад, като валутите като Етериум паднаха над 90%. Първият конкурент на Биткойн и втората по големина криптовалута по пазарна капитализация спадна от най-високите си стойности от почти $1400 през февруари 2018 до по-малко от $100.

Валути като Латкойн и Биткойн Кеш последваха примера и паднаха от над $400 на около $50 и съответно от над $3000 до по-малко от $500.


Въпреки че не сме близо до цените от декември 2017, април постави криптовалутите на правилния път. Биткойн се увеличи до нов връх, докато други монети го следват. Eтериум например, достигна около $176, докато Биткойн Кеш произведе възвращаемост само през последните четири месеца, които са практически двойно по-големи от тези на Биткойн.

Някои валути обаче все още страдат. EOS, например, наскоро се покачи заедно с другите подобни дигитални активи, но последваха спадове. Цената падна от около $5,83 до малко над $5,30, отбелязвайки спад на цените от близо девет процента за относително кратък период от време.

Изглежда, подобно поведение се наблюдава сред големите монети през последните няколко дни, въпреки че много от тях успяват да се възстановят. Лайткойн , например, падна до приблизително $83, въпреки търговията близо до границата от $100, докато Биткойн Кеш бе $291. И двете, в по-голямата си част, успяха да възстановят част от тези загуби от началото на уикенда.

Някои валути все още не се съвземат


Самият Биткойн падна обратно до $5,000, въпреки че в момента се търгува на повече от $ 5,150. За съжаление EOS все още изостава.

Добрата новина е, че няма достатъчно доказателства в подкрепа на разпродажа. Валутите вероятно ще се сблъскат с малки колебания през месеца, което вероятно ще ги разклати от горе до долу, но няма да е нещо, което да е твърде сериозно.

Мечките все още искат да си върнат контрола, но за сега техните опити са неуспешни.tron g>


СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Opera пусна бета версия на своя крипто браузър

Този крипто браузър има за цел да улесни потребителското изживяване при сърфиране в децентрализирани приложения (dApp), игри и платформи за метавселена, като предлага директен достъп до Web3 услуги за...
ЯНУ. 19, 2022 16:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

BitMEX придобиват 268-годишна банка в Германия

BXM Operations AG на групата – компания, основана от главния изпълнителен директор на BitMEX Александър Хьоптнер и нейния финансов директор Стефан Луц – подписа договор за покупка с Дитрих фон Боетихе...
ЯНУ. 19, 2022 08:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Основателят на Dogecoin се присмива на 'Web3 общността'

Историята на разработчика на Dogecoin с индустрията на Web3 като цяло започна, след като Илон Мъск започна да се присмива на "хората от Web3" в Twitter, които му изглеждат досадни. Първоначалният туит...
ЯНУ. 18, 2022 13:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Associated Press създава NFT пазар за снимки

Фоторепортерите на AP ще създадат първоначална колекция от NFT, която ще включва снимки на различни теми като космос, война и климат. Уебсайтът на платформата съобщава, че това ще продължи няколко сед...
ЯНУ. 18, 2022 10:04 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света