НАЧАЛО Алткойни

Андрей Кронье напуска DeFi – Fantom (FTM) пада с 20%

март 8, 2022 21:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Андрей Кронье напуска DeFi – Fantom (FTM) пада с 20%

Екосистемата Fantom претърпя рязък спад в общата заключена стойност (TVL), след като се появиха съобщения, че звездният разработчик Андре Кронье напуска пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

Данните от DefiLlama показват, че TVL за DeFi екосистемата на Fantom е намалял с повече от 20% през последните 24 часа. Този спад съвпада с обявлението на Антон Нел, разработчик на Fantom Foundation, който сподели в неделя, че и той, и Кронье напускат крипто пространството, без да посочва причините за напускането им.

По-рано беше съобщено, че Кронье е напуснал DeFi миналата година, само че тези доклади се оказаха неверни – или поне преждевременни. Разработчикът не отговори веднага на запитвания, търсещи яснота за ситуацията.

Туитът на Нел също така обяви, че прекратява 25 приложения и услуги на 3-ти април, включително наскоро стартирания обмен Solidly. Стартирането на Solidly беше основен принос за това, че Fantom временно се превърна в третата по големина DeFi екосистема сред популярните вериги от първи слой.

Не Пропускай: Предстоят значителни развития за Cardano (ADA)

Solidly и неговият протокол за оптимизиране на доходността Solidex допринесоха за най-големия спад на TVL след новината за напускането на Кронье. Премахването на ликвидност от тези проекти доведе до спад на техните TVL с повече от 30% през последните 24 часа.

Родната монета на Fantom, FTM, също се понижи през периода, спадайки с 20% от $1.71 до $1.30. 

Според фондация Fantom, излизането на Нел и Кронье не е фатално за мрежата. В неделя, фондацията заяви, че развитието на веригата няма да бъде повлияно от излизането на Кронье от екосистемата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути, които да НЕ търгувате през юни

Въз основа на анализ на крипто рейтингите, историческите ценови тенденции и последните събития, в тази статия ще разгледаде три дигитални актива, които може да е препоръчително да отбягвате през юни 2023 г.

май 30, 2023 9:00 2 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 8:05 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 8:04 5 мин. четене

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 8:03 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.