НАЧАЛО АНАЛИЗИ Лайткойн Анализ

Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

август 15, 2022 17:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

Цената на Лайткойн (LTC) в момента се намира в неутрална тeритория, като алткойнът се стреми да пробие нивото от $64.02.

LTC е изправен пред препятствия в зоната около $64.32, тъй като бичата инерция отслабна. В началото на днешния ден цената на LTC беше на ниво от $60.87 и дори успя да достигне максимум от $64.32, като биковете се опитаха да тласнат цените нагоре.

Цената на LTC отбеляза относително добър ръст от над 3.47%, както се видя през нощта, но в момента се търгува около $61.60 след отдръпване от 4.5%.

Обемът на търговията скочи до цели $525 милиона в рамките на 24 часа.

На 4-часовата графика цената на LTC изглежда меча, за разлика от по-дългите времеви рамки, където регистрира по-високи върхове и по-високи дъна.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн проби $25,000 за първи път от юни и се отдръпна


Двойката LTC/USD понастоящем се търгува под 50 SMA (в червено) и над 200 SMA (в синьо), което показва, че биковете сега са на върха на пазара.

RSI за Лайткойн не дава дефинитивни данни за това дали активът е надценен или подценен. MACD на LTC сочи към това, че мечките контролират пазара към момента на публикуване.

Зоната на подкрепа сега е около $60.87 и ако мечките успеят да натиснат цената под тази зона, то това потенциално може да бъде последвано от масови разпродажби.

От 3-ти август насам, Лайткойн се движи предимно над 50-дневната средна като едновременно с това се наблюдава структура на по-високи дъна, която се задържа. LTC се отдръпна от върха на диапазона, в който се търгува от известно време. Това означава, че трябва внимателно да се следят пазарите за по-силни признаци, които биха могли да намекнат за посоката на тренда.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Лайткойн Анализ

Мечките ли контролират пазарите на Лайткойн (LTC)?

Анализът на цената на Лайткойн (LTC) показва мечи тренд за днес като активът бележи спад до $55.58, тъй като пазарните настроения са мечи спрямо LTC/USD. В началото на деня се появи натиск от страна на продавачите, но тенденцията остана неутрална през първите четири часа, а след това мечките надделяха над биковете. Линията на ценовия тренд […]

септември 16, 2022 16:21 3 мин. четене

Лайткойн (LTC) тръгва надолу след отхвърляне на нивото от $55

Вчера цената на LTC се сблъска с неочаквано отхвърляне на нивото от $55, като изглеждаше, че ще тества съпротивата при $60. След пробивът под нивото на подкрепа от $50, което беше от решаващо значение за LTC в стремежа му да възстанови възходящата си инерция, можем да видим понижение до следващата подкрепа при $45, което е […]

юли 12, 2022 2:57 2 мин. четене

Лайткойн (LTC) се връща до $50 след отхвърляне на съпротивата

От 30 март насам LTC се понижава под низходяща линия на съпротива. Спадът се ускори, след като линията предизвика отхвърляне на 5 май. След това низходящото движение доведе до дъно от $40.3 на 14 юни. Това беше ново годишно дъно. Макар че след това цената отскочи, тя беше отхвърлена от зоната на хоризонтална съпротива на […]

юни 30, 2022 18:18 2 мин. четене

Лайткойн (LTC) демонстрира сила – какво да следим?

Това нестабилно движение наруши решаваща съпротива и я обърна в полза на биковете, което предполага, че е вероятно продължението на възхода. Цената на LTC се повиши със 77% от 29-ти септември и премина през нивото на съпротива от $232.94.  Въпреки че е над това препятствие, той трябва да отскочи, за да потвърди преобразуването на нивото […]

ноември 9, 2021 14:55 2 мин. четене