НАЧАЛО АНАЛИЗИ Лайткойн Анализ

Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

август 15, 2022 17:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн попадна под моментия контрол на мечките – какво да очакваме?

Цената на Лайткойн (LTC) в момента се намира в неутрална тeритория, като алткойнът се стреми да пробие нивото от $64.02.

LTC е изправен пред препятствия в зоната около $64.32, тъй като бичата инерция отслабна. В началото на днешния ден цената на LTC беше на ниво от $60.87 и дори успя да достигне максимум от $64.32, като биковете се опитаха да тласнат цените нагоре.

Цената на LTC отбеляза относително добър ръст от над 3.47%, както се видя през нощта, но в момента се търгува около $61.60 след отдръпване от 4.5%.

Обемът на търговията скочи до цели $525 милиона в рамките на 24 часа.

На 4-часовата графика цената на LTC изглежда меча, за разлика от по-дългите времеви рамки, където регистрира по-високи върхове и по-високи дъна.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн проби $25,000 за първи път от юни и се отдръпна


Двойката LTC/USD понастоящем се търгува под 50 SMA (в червено) и над 200 SMA (в синьо), което показва, че биковете сега са на върха на пазара.

RSI за Лайткойн не дава дефинитивни данни за това дали активът е надценен или подценен. MACD на LTC сочи към това, че мечките контролират пазара към момента на публикуване.

Зоната на подкрепа сега е около $60.87 и ако мечките успеят да натиснат цената под тази зона, то това потенциално може да бъде последвано от масови разпродажби.

От 3-ти август насам, Лайткойн се движи предимно над 50-дневната средна като едновременно с това се наблюдава структура на по-високи дъна, която се задържа. LTC се отдръпна от върха на диапазона, в който се търгува от известно време. Това означава, че трябва внимателно да се следят пазарите за по-силни признаци, които биха могли да намекнат за посоката на тренда.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Лайткойн Анализ

Ще успее ли Лайткойн да направи пробив преди халвинга на Биткойн?

Лайткойн (LTC) изглежда се намира в ключов момент, което предполага потенциален обрат на тренда. Понастоящем Z оценката на съотношението между пазарната и реализираната стойност (MVRV), получен от данните на Glassnode, е на ниво -0.23. Този показател измерва оценката на дадена криптовалута. Подобни показания се наблюдаваха около 29 февруари, което съвпадна с търговията с LTC на […]

16.04.2024 20:25 2 мин. четене

Лайткойн: Ето къде се формира подходяща цена за покупка

Лайткойн (LTC) се опитва да се възстанови след масивен бичи капан състоял се на 26 април. Смята се, че пазарните колебания все още могат да повлияят на краткосрочните перспективи на актива. След като Лайткойн реализира печалба от около 5% на 26 април, достигайки $93.71, актива се отдръпна до нивото от $86, след което леко се […]

28.04.2023 13:48 3 мин. четене

Мечките ли контролират пазарите на Лайткойн (LTC)?

Анализът на цената на Лайткойн (LTC) показва мечи тренд за днес като активът бележи спад до $55.58, тъй като пазарните настроения са мечи спрямо LTC/USD. В началото на деня се появи натиск от страна на продавачите, но тенденцията остана неутрална през първите четири часа, а след това мечките надделяха над биковете. Линията на ценовия тренд […]

16.09.2022 16:21 3 мин. четене

Лайткойн (LTC) тръгва надолу след отхвърляне на нивото от $55

Вчера цената на LTC се сблъска с неочаквано отхвърляне на нивото от $55, като изглеждаше, че ще тества съпротивата при $60. След пробивът под нивото на подкрепа от $50, което беше от решаващо значение за LTC в стремежа му да възстанови възходящата си инерция, можем да видим понижение до следващата подкрепа при $45, което е […]

12.07.2022 2:57 2 мин. четене