НАЧАЛО Cardano Анализ

Биткойн удря тримесечен връх от $ 4,082 с още място за растеж

МАР. 29, 2019 17:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Биткойн удря тримесечен връх от $ 4,082 с още място за растеж
Данни от Bitstamp, който традиционно доставя малко по-консервативна цена от някои основни платформи, потвърди, че Биткойн достигна $ 4,082 в петък.

Статистиката сочи, че това е най-високата стойност за двойката от 24-ти декември насам и представлява дневен ръст от 1,6%.
BTC / USD се бореше да задържи около $4,000 тази седмица, като анализаторите предупредиха, че спадът вероятно е неизбежен, ако двойката не успее да приключи месеца над $ 3,800.

С петъчното развитие, този сценарий изглежда все по-малко вероятен.

В по-дългосрочен план, BTC / USD все още е с почти 40% по-ниско от позицията си преди шест месеца.


Междувременно алткойн пазарите изглежда бяха леко засилени от възходящия импулс на цената на BTC, като Етериум преодолява предишните си загуби, възвръщайки нивото от $ 140. Най-големият алткойн по пазарна капитализация все още не е достигал дългосрочни максимуми, като в края на миналия месец достигна $155, оставайки на чувствително по-ниска цена от ноември.

Ценовото представяне обаче все още може да не е повод за празнуване. Тъй като анализаторите реагираха на пазарите, някои хора подчертаха, че феномените на мрежата предполагат територия на консолидация.

Други, като разработчика Ник Картър, отбелязаха, че разширяващият се mempool - размерът на кеша на непотвърдените транзакции на Биткойн - се увеличава бързо, което увеличава таксите.


Ако цената на BTC продължи да расте в краткосрочен план, коментаторите ще гледат данни от индустрията в лицето на скандали, фокусиращи се върху фалшивите обеми от борсите.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още от Cardano Анализ

XRP анализ 12ти септември

XRP/USD средносрочен тренд: Мечи. Двойката XRP/USD бе в мечи тренд вчера. Търговците трябва да са нащрек за обстоятелства за купуване, за да инициират дълги позиции. Допълнителен спад под нивото от 0,...
СЕП. 12, 2018 21:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализ - Bitcoin Cash, BNB, TRX, Litecoin

Пазарната капитализация на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) коригират последните печалби.BNB, XRP, Litecoin, BCH, TRX, XLM и EOS продължават да са добре подкрепени. BCHСлед приличен ход нагоре цената на ...
МАЙ. 29, 2019 16:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bitcoin ценови анализ

Миналата седмица цената на Bitcoin беше в низходяща тенденция. Активът се търгуваше в началото на миналата седмица на стойности от $7,625 до дъно от $6,487.35. Текущата тенденция е меча, но активът ва...
ЮНИ. 18, 2018 20:06 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн дългосрочен анализ 23-ти декември

BTC/USD дългосрочен тренд: Бичи. Цената на Биткойн се катери нагоре спрямо тренд линията на 14-дневната SMA на 17-ти декември, след като падна под нея на 14-ти ноември. В момента цената на криптовалут...
ДЕК. 23, 2018 15:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света