НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Биткойн удря тримесечен връх от $ 4,082 с още място за растеж

март 29, 2019 17:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн удря тримесечен връх от $ 4,082 с още място за растеж

Данни от Bitstamp, който традиционно доставя малко по-консервативна цена от някои основни платформи, потвърди, че Биткойн достигна $ 4,082 в петък.

Статистиката сочи, че това е най-високата стойност за двойката от 24-ти декември насам и представлява дневен ръст от 1,6%.

BTC / USD се бореше да задържи около $4,000 тази седмица, като анализаторите предупредиха, че спадът вероятно е неизбежен, ако двойката не успее да приключи месеца над $ 3,800.

С петъчното развитие, този сценарий изглежда все по-малко вероятен.

В по-дългосрочен план, BTC / USD все още е с почти 40% по-ниско от позицията си преди шест месеца.

Междувременно алткойн пазарите изглежда бяха леко засилени от възходящия импулс на цената на BTC, като Етериум преодолява предишните си загуби, възвръщайки нивото от $ 140. Най-големият алткойн по пазарна капитализация все още не е достигал дългосрочни максимуми, като в края на миналия месец достигна $155, оставайки на чувствително по-ниска цена от ноември.

Ценовото представяне обаче все още може да не е повод за празнуване. Тъй като анализаторите реагираха на пазарите, някои хора подчертаха, че феномените на мрежата предполагат територия на консолидация.

Други, като разработчика Ник Картър, отбелязаха, че разширяващият се mempool – размерът на кеша на непотвърдените транзакции на Биткойн – се увеличава бързо, което увеличава таксите.

Ако цената на BTC продължи да расте в краткосрочен план, коментаторите ще гледат данни от индустрията в лицето на скандали, фокусиращи се върху фалшивите обеми от борсите.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още от Cardano Анализ

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове. В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35. #Cardano is sleeping, but this chart suggests that won’t be the case for much longer.$ADAhttps://t.co/XDxbWsS2yu — […]

04.07.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3 мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2 мин. четене

Cardano (ADA) се насочва към съпротивата от $0.60

Техническият анализ на Cardano подчертава бичи перспективи, тъй като цената продължава да се движи нагоре. Удълженият възходящ тренд започна на 27 юли 2022 г. с цена от $0.45 и достигна 30-дневен връх на $0.55. Към момента на изготвяне на статията цената се консолидира точно под съпротивата от $0.55, формирайки модел на троен връх около това […]

01.08.2022 18:25 2 мин. четене