НАЧАЛО АНАЛИЗИ Cardano Анализ

Cardano показва сила – възможен ли е скок до $10?

март 5, 2024 20:05 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano показва сила – възможен ли е скок до $10?

Мрежата на Cardano показва оптимистични сигнали, които свидетелстват за потенциален скок в цената на родния токен на платформата, ADA.

Според прогнозите на някои криптовалутни анализатори ADA токенът може да се покачи до $10 по време на този очакван възход.

Анализаторът Али Мартинез наскоро подчерта стабилността на мрежата Cardano. Той посочи различни показатели, илюстриращи значителен растеж в мрежата, като например забележително увеличение на дневните активни адреси на ADA, обема на транзакциите и транзакциите, включващи ADA китове. Това рязко нарастване на активността предполага високо ниво на ангажираност в рамките на мрежата и нарастващ инвеститорски интерес, което сигнализира за положителни перспективи за бъдещ растеж.

Траекторията на растеж на Cardano е тема на обсъждане от известно време. Докладите по-рано тази година посочиха увеличено приемане от предходната година, като значителен етап беше постигнат през декември 2023 г., когато според съобщенията всички блокове бяха запълнени. Неотдавнашните данни също така подчертават значителен ръст на новите портфейли на Cardano, като между 22 и 23 февруари се наблюдава почти 90% увеличение.

Обещаващите фундаментални показатели на веригата на Cardano подхранват оптимизма за значително покачване на стойността на ADA. Прогнозите на анализаторите сочат, че има потенциал ADA да достигне или да надхвърли $10 по време на следващия бичи цикъл.

Анализатори като Дан Гамбардело и Джейсън Апълтън предоставиха бичи прогнози, като Гамбардело предложи възможно покачване до $11, а Апълтън прогнозира цел от $32 за токен. Мартинез също сподели прогноза за достигане на $7, правейки паралели с историческите движения от 2020 г.

Към момента на писане на статията Cardano (ADA) се търгува за около $0.77, което отразява 24% и 55% ръст съответно на седмичната и месечната графика. През последната година печалбите са още по-големи като възлизат на малко над 120%.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Още от Cardano Анализ

Цената на ADA на път да пробие ключово ниво на съпротива

Крипто аналитикът и трейдър Дан Гамбардело наскоро сподели оптимистична гледна точка за Cardano (ADA) чрез серия от туитове. В своя анализ Гамбардело прогнозира, че цената на ADA може да надмине ключово ниво на съпротива, вариращо от $0.32 до $0.35. #Cardano is sleeping, but this chart suggests that won’t be the case for much longer.$ADAhttps://t.co/XDxbWsS2yu — […]

04.07.2023 16:00 2 мин. четене

Цената на Cardano претърпя сериозен срив – какво да следим?

Cardano (ADA) е изправена пред предизвикателна пазарна среда, тъй като криптовалутата отслабна допълнително на фона на повторното тестване на зоната от $25,000 от страна на Биткойн. Като една от водещите криптовалути по отношение на пазарната капитализация, Cardano е силно повлияна от по-широките пазарни тенденции. Този неуспех повдигна въпроси относно бъдещата траектория на Cardano и дали […]

12.06.2023 19:30 3 мин. четене

Прогноза за Cardano: Съпротивата при $0.35 спира възстановяването

Продължаващото рали за възстановяване на Cardano се сблъска с препятствие, когато достигна зоната на съпротива от $0.35 на 14 март. Дневната графика показва, че купувачите не успяха да преодолеят нивото от $0.35. Отхвърлянето на цената с дълъг фитил сочи, че трейдърите продават по време на ценовите ралита. Ако натискът от продажби се запази, цената на […]

15.03.2023 16:30 2 мин. четене

Cardano (ADA) се насочва към съпротивата от $0.60

Техническият анализ на Cardano подчертава бичи перспективи, тъй като цената продължава да се движи нагоре. Удълженият възходящ тренд започна на 27 юли 2022 г. с цена от $0.45 и достигна 30-дневен връх на $0.55. Към момента на изготвяне на статията цената се консолидира точно под съпротивата от $0.55, формирайки модел на троен връх около това […]

01.08.2022 18:25 2 мин. четене