НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

ОКТ. 23, 2021 14:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатори споделят потенциални цели за Биткойн

Стратезите от Fundstrat разкриха, че Биткойн може да нарасне до между $90,000 и $100,000 в близко бъдеще, след като цената му проби предишния си исторически връх и достигна нов връх около $67,000.

Понастоящем Биткойн се търгува над $60,000 според данни от CoinMarketCap, но придвижването над предишния връх за всички времена е накарало техническите анализатори да създадат множество възходящи прогнози за криптовалутата. 


В доклад, споделен с Bloomberg, Fundstrat пише:


Първоначалните възходящи цели за Биткойн над $65,000 са близо $72,500, след това $89,000 и се смята, че определено са в обсег при този пробив на предишните пикове.


Цената на Биткойн се повиши малко след като първият борсово търгуван фонд за BTC фючърси (ETF) беше одобрен от Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) и започна да се търгува на Нюйоркската фондова борса.


В своя дебют фондът, ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO), стана вторият най-търгуван в историята и на втория ден за търговия отчете обем на търговия от $1.2 милиарда. 


Фондът вече има активи над $1.1 милиарда, което го прави ETF продуктът, който най-бързо е достигнал $1 милиард в историята.


Не Пропускай: Бичият пазар не е приключил

Според анализатори от JPMorgan обаче ETF не е отговорен за ценовия скок на флагманската криптовалута, като твърдят, че поток от средства от златни ETF-и към продукти, свързани с Биткойн, може да обясни покачването. 


Анализаторите написаха:


Вместо това вярваме, че възприемането на Биткойн като по-добър хедж за инфлация от златото е основната причина за сегашния подем, предизвикващ преминаване от златни ETF [продукти] към Биткойн фондове от септември.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (2)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света