НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Анализатор разглежда скорошния спад на Биткойн

НОЕ. 25, 2021 10:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор разглежда скорошния спад на Биткойн

Крипто стратег и търговец казва, че скорошната корекция на Биткойн може да бъде просто огромен капан за мечки.

В нова стратегическа сесия псевдонимният анализатор Cred казва на 32,600 абонати на TechnicalRoundup в YouTube, че е в сферата на възможностите, че Биткойн в момента разтърсва търговци под $60,000, преди да започне епично рали.


“Единственото ниво, което има значение, е най-високата стойност на седмичния диапазон тук (около $59,000). Затворихме над него. Това е възходящо. 

[Пазарът] се търгува по-ниско сега, вероятно към най-ниското ниво от предходната седмица ($54,000), но тъй като затварянето беше положително, се очаква капан при най-ниското ниво от предходната седмица и след това придвижване обратно над нивото и първата проблемна зона е клъстерът (около $60,000) и след това най-високата стойност за всички времена и над нея.


Мисля, че това не е най-лошият аргумент на света.”


Крипто стратегът вярва, че Биткойн има повече или по-малко седмица, за да затвори над диапазона от около $60,000 и да потвърди капана за мечки.


“В най-бичия случай не е седмичната [свещ] тази, която трябва да бъде спасена… Месечната и седмичната трябва се спасят. 

Това текущо действие на цената е само част от фитил. В крайна сметка затваряме над [$60,000] и всички се паникьосваме за нищо и [следва] пълно [изстрелване].”


Въпреки това, Cred казва, че BTC може да претърпи разпродажба, ако не успее да възстанови критичното ниво до края на месеца.


“Но всичко, което не изглежда така, ще доведе до месечен и седмичен неуспешен пробив, при който имате предишния най-висок диапазон ($60,000), пазарът се издига над него и затваря под него. 

Във всеки период от време, на която и да е графика, когато получите такъв тип неща – истинско усилие да излезете от баланса и да се върнете обратно – вашите цели са средният и ниският диапазон.”


Според Cred, невъзможността на Биткойн да приключи ноември над $60,000 може да доведе до обръщане на пазара, което вероятно ще доведе BTC до около $50,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Копаенето на Биткойн (BTC) вече не консумира толкова много енергия

Според индекса текущото потребление на енергия от Биткойн е 10.65 гигавата, което е значително по-малко от 14.34 гигавата на 6 юни. Това означава, че годишното му потребление е на стойност 93.33 терав...
ЮНИ. 27, 2022 09:35 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Анализатор разглежда дългосрочните перспективи на Биткойн

‘Dave the Wave’ казва на своите 118,000 последователи в Twitter, че въз основа на неговия модел на логаритмична крива на растежа (LGC), Биткойн потенциално може да стане свидетел на увеличение от над ...
ЮНИ. 26, 2022 15:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето колко Биткойн има най-големия BTC кит след скорошна покупка

Според платформата за крипто данни BitInfoCharts китът е добавил 2,554 монети в серия от транзакции от 14 юни насам.Между 14 юни и 18 юни китът е закупил 1,698 BTC на стойност $36.62 милиона. Оттогава...
ЮНИ. 25, 2022 12:30 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Най-богатият човек в крипто пространството коментира цената на Биткойн (BTC)

Неговата времева рамка обаче е изключително гъвкава.Главният изпълнителен директор на Binance Чанпенг Джао каза пред The Guardian, че може да отнеме от няколко месеца до няколко години, преди водещата...
ЮНИ. 24, 2022 02:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света