НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Анализатор разглежда скорошния спад на Биткойн

НОЕ. 25, 2021 10:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Анализатор разглежда скорошния спад на Биткойн

Крипто стратег и търговец казва, че скорошната корекция на Биткойн може да бъде просто огромен капан за мечки.

В нова стратегическа сесия псевдонимният анализатор Cred казва на 32,600 абонати на TechnicalRoundup в YouTube, че е в сферата на възможностите, че Биткойн в момента разтърсва търговци под $60,000, преди да започне епично рали.


“Единственото ниво, което има значение, е най-високата стойност на седмичния диапазон тук (около $59,000). Затворихме над него. Това е възходящо. 

[Пазарът] се търгува по-ниско сега, вероятно към най-ниското ниво от предходната седмица ($54,000), но тъй като затварянето беше положително, се очаква капан при най-ниското ниво от предходната седмица и след това придвижване обратно над нивото и първата проблемна зона е клъстерът (около $60,000) и след това най-високата стойност за всички времена и над нея.


Мисля, че това не е най-лошият аргумент на света.”


Крипто стратегът вярва, че Биткойн има повече или по-малко седмица, за да затвори над диапазона от около $60,000 и да потвърди капана за мечки.


“В най-бичия случай не е седмичната [свещ] тази, която трябва да бъде спасена… Месечната и седмичната трябва се спасят. 

Това текущо действие на цената е само част от фитил. В крайна сметка затваряме над [$60,000] и всички се паникьосваме за нищо и [следва] пълно [изстрелване].”


Въпреки това, Cred казва, че BTC може да претърпи разпродажба, ако не успее да възстанови критичното ниво до края на месеца.


“Но всичко, което не изглежда така, ще доведе до месечен и седмичен неуспешен пробив, при който имате предишния най-висок диапазон ($60,000), пазарът се издига над него и затваря под него. 

Във всеки период от време, на която и да е графика, когато получите такъв тип неща – истинско усилие да излезете от баланса и да се върнете обратно – вашите цели са средният и ниският диапазон.”


Според Cred, невъзможността на Биткойн да приключи ноември над $60,000 може да доведе до обръщане на пазара, което вероятно ще доведе BTC до около $50,000.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

'Купувайте Биткойн - това е новото злато' - според мексикаски милиардер

Третият най-богат милиардер в Мексико, Рикардо Салинас Плиего, посъветва инвеститорите да купуват Биткойн (BTC), заявявайки, че това е новото злато. Той също така критикува Федералния резерв за създав...
НОЕ. 28, 2021 14:48 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е нагоре с 88% през 2021 година въпреки настоящия спад

Всъщност водещият дигитален актив отново се търгува на зелено, което от своя страна се отрази върху другите криптовалути, чиито цени започнаха да се покачват в резултат на възстановяването.Флагманскат...
НОЕ. 27, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн балансите на централизираните борси падат до историческо дъно

Нетният брой биткойни (BTC), съхранявани в портфейлите на централизираните крипто борси, е един от решаващите показатели за водещата криптовалута.Резервите на Биткойн (BTC) на борсите се насочват към ...
НОЕ. 27, 2021 12:55 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор купува още Биткойн

Това е на стойност около $5.4 милиона по днешни цени.Както винаги, “изпълнителният директор” на Ел Салвадор (както гласи неговата биография) небрежно обяви покупката в туит в петък. Въпреки спада...
НОЕ. 27, 2021 11:36 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света