НАЧАЛО Алткойни

Анализатор прогнозира края на множество алткойни след предстоящ срив

септември 26, 2023 18:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира края на множество алткойни след предстоящ срив

Видният крипто анализатор Бенджамин Коуен предположи, че множество алткойни са подготвени за потенциален спад през тази година, от който може да не се възстановят.

В неотдавнашна видео актуализация в YouTube, Коуен прогнозира предстоящата “алткойн равносметка“, като посочва, че значителен брой криптоактиви може да не се възстановят:

Макар да е правдоподобно, че общият алткойн пазар в крайна сметка ще преживее възстановяване, вероятно много от настоящите алткойни няма да бъдат част от него. Някои от тях може да намерят успех и да достигнат нови върхове с течение на времето.

За съжаление е малко вероятно значителна част от тях да достигнат нови върхове. Това би могло да доведе до сценарий, при който алткойн пазарът ще остане в рамките на около $323.5 милиарда, потенциално ще се понижи до $290 милиарда и в крайна сметка ще капитулира още повече във фаза на депресия, преди да излезе от нея през 2024 г.

Източник Youtube, Бенджамин Коуен

Според анализа на Коуен алткойните може да претърпят “ренесанс” след депресивната си фаза, особено когато Федералният резерв промени паричните си стратегии. Коуен очаква промяна в позицията на Фед по някое време през следващата година:

Предвиждам предстояща депресивна фаза, последвана от това, което наричам алткойн ренесанс. Това възраждане обаче зависи от обрат от страна на Федералния резерв, който най-вероятно ще настъпи през следващата година. Склонен съм да вярвам, че такъв обрат няма да се осъществи през тази година. Макар че има малка вероятност за такъв обрат през настоящата година, не го смятам за много вероятен.

Анализаторът добави, че дори и да се случи през тази година, това няма да доведе веднага до подем на пазара на алткойни. Той вярва, че този процес може да отнеме известно време, тъй като всяко потенциално обръщане през настоящата година вероятно ще включва само минимална корекция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Прогноза за Solana: Може ли алткойнът да надмине Етериум?

В следващата фаза на пазарната експанзия се очаква Solana (SOL) да достигне 10% от Етериум (ETH), според InvestAnswers.

декември 2, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.