НАЧАЛО Алткойни

Анализатор предвижда сериозни печалби за тези два алткойна

04.01.2022 2:10 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предвижда сериозни печалби за тези два алткойна

Крипто стратег и търговец казва, че на хоризонта се очертава голям ход за конкурента на Етериум Near, докато сравнява пазарната структура на един алткойн с експлозивното ценово действие на Avalanche (AVAX).

Псевдонимният крипто анализатор Cantering Clark казва на своите 99,100 последователи в Twitter, че Near, фокусиран върху разработчиците блокчейн, предназначен за мащабируемост и стабилност, се подготвя да пробие над непосредствената си съпротива и да предизвика движение нагоре.

“Повторно тестване на предишния обхват и ATH (връх за всички времена).

Вътрешна стойност на предишната седмична тенденция и държане на седмични + дневни vwaps (средна цена, претеглена по обем).


По мое мнение, последното нещо, което NEAR трябва да направи, е да пробие тази низходяща диагонална съпротива и текущата седмична VAH (висок обем) и следващото голямо движение ще се случи бързо.


Бичи.”

Не Пропускай: Все повече милиардери се насочват към крипто

Ако пробивът се случи, Cantering Clark прогнозира, че NEAR ще се повиши с поне 40%.

“Скоро ще видим на 20+, макар че очевидно това би било да се продаде рано. Казаха ми, че FXS отива на 100, NEAR отива на 50.”

Крипто анализаторът също е оптимист за Harmony (ONE), блокчейн, фокусиран върху захранването на децентрализирана икономика. Според него, пазарната структура на ONE наподобява ценовото действие на Avalanche, преди да експлодира с почти 140% от $59 на $140.

“Знаех, че повторният тест при ONE ми напомня за предишна подобна структура. В този случай това беше AVAX. Загуба и възстановяване на предишно седмично контекстуално ниво, тримесечен VWAP и 20-дневна пълзяща средна. Добавям още.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.