НАЧАЛО Алткойни

Американски съдия отхвърля „безсмисленото“ дело срещу Етериум играта CryptoKitties

юли 12, 2018 14:28 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Американски съдия отхвърля „безсмисленото“ дело срещу Етериум играта CryptoKitties

Американски съдия е отхвърлил съдебен процес, в който се твърди, че създателят на CryptoKitties Axiom Zen е откраднал търговски тайни нарушил споразумение за поверителност.

Обвиненията са във връзка с неотдавнашна промоция, включваща CryptoKitties, базиранa на знаменитости.

Според заповед от 9-ти юли и преразгледана от CCN, американският окръжен съдия Янис Л. Самартино отказа иска на Starcoin за предварителен иск срещу Axiom Zen. Съдът констатира, че ищецът не е доказал, че делото срещу CryptoKitties е вероятно за да успее по същество.

Starcoin, който работи под името Tradestar, е подал делото през май, като твърди, че Axiom Zen е откраднал идеята да произвежда цифрови колекционерски модели, моделирани по подобие на знаменитости.

CryptoKitties, най-популярната игра в мрежата на Етериум , позволява на потребителите да купуват, продават и отглеждат уникални цифрови котки. Децентрализираното приложение (dApp), както съобщи CCN, направи кратка промоция, в която продаде цифрови котки, моделирани по подобие на суперзвездата на NBA Стивън Кърри. Кампанията бе прекратена, след като научават, че Кърри не участва толкова в инициативата на компанията, отколкото първоначално е вярвала.

В жалбата си ищецът се опита да твърди, че идеята за промоцията на „CurryKitties“ е била открадната от Tradestar, макар Axiom Zen да е сключил споразумение за партньорство с компанията за разработка на приложения на Кърри за цял месец, преди Tradestar да е имал контакт с Axiom Zen.

Протоколите от съдебното производство показват, че съдия Саммартино е доста скептичен към твърдението, гласящо, че на Axiom Zen трябва да бъде забранено да провежда всякакви промоции със знаменитости.

В отговор на това твърдение от съветника на Tradestar, съдията каза:

Искам да кажа, че не знам, че лицензирането с известни личности върху нещо може да е търговска тайна, защото всички го правят. Господин Къри е навсякъде. Как можете да кажете това? Просто – добре, това е добре. Това е вашият поглед върху нещата и нека да чуя от тях. Загрижена съм.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Ето защо Dogecoin (DOGE) скочи с 30% за седмица

Тъй като периодът на затруднения за най-големите активи на пазара на криптовалути продължава, някои токени се справят особено добре.

ноември 28, 2022 23:14 1 мин. четене

XRP: Тревожен тренд за алткойна

Въпреки мечият пазар, през последните седмици XRP се радваше на продължително рали. По-специално, активът получи тласък от продължаващото дело между компанията майка Ripple и Комисията за обмен на ценни книжа (SEC).

ноември 28, 2022 18:49 1 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим тази седмица

Криптопазарът все още се опитва да продължи напред след срива на борсата FTX, който се отрази на стойността на повечето дигитални активи.

ноември 28, 2022 16:30 1 мин. четене

Cardano (ADA): Ето колко проекта работят на блокчейна

Към 25 ноември 2022 г. има над 1,140 проекта, захранвани от Cardano, но това е малка част от добрите показатели като говорим за мрежата.

ноември 28, 2022 15:20 1 мин. четене