НАЧАЛО Алткойни

Алткойн пазарът на зелено – XRP с 15% нагоре

18.09.2019 13:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн пазарът на зелено – XRP с 15% нагоре

Днес е ден на алткойните, като виждаме море от зелени цифри на пазарите на криптовалути.

 В рядък ход много от основните алткойни правят големи печалби независимо от големия си брат.


Етериум продължава да е силен, но XRP и XLM са най-добре представилите се монети днес.

 

Токенът на Ripple е на дъно през по-голямата част от 2019 г. Той беше един от най-лошо представящите се алткойни тази година и затихваше около годишното си дъно през по-голямата част от този месец. 

 

Нерешителните движения на токени от базираната в Сан Франциско финтех фирма разгневиха общността, след като се засилиха опасенията от масово ликвидиране.

 

XRP се е понижил до най-ниското си ниво от около 0,25 долара от началото на лятното алткойн рали. През последните няколко часа обаче токенът за трансгранични плащания отбеляза един от най-големите ходове тази година с пъмп от почти 20%, който го тласна над $ 0,31. Дневният обем е нараснал от 850 милиона долара до почти 2,5 милиарда долара.

 

Forbes приписва движението на предложен хард форк от общността. Това, което вероятно го тласка нагоре, са слухове за партньорство между Ripple и Coinbase, въпреки че не е обявено нищо официално.

 

Също така получаване има добра доза FOMO днес при Stellar, който традиционно се движи в тандем с XRP. Токенът за плащания беше равен през по-голямата част от тази година, но днес се събуди с 14% движение, за да достигне $ 0,066.

 

ETH надгражда своя силен уикенд, тъй като се изтласква над бариерата от 200 долара, за да достигне до $ 215 преди няколко часа. Втората по големина криптовалута е скочила с над 18% от уикенда и в момента се търгува на около $ 212. 

 

Следващата основна цел за Етериум е около $ 230. Има няколко други алткойна, които отчитат двуцифрена печалба днес и те са Трон и Тезос.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.