НАЧАЛО Алткойни

Алткойните на прага на параболично рали – А. Хейс

февруари 11, 2023 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойните на прага на параболично рали – А. Хейс

Артър Хейс, основателят на BitMEX, предвижда бързо нарастване на стойността на алткойните в зависимост от представянето на двете най-големи криптовалути по пазарна капитализация.

Артър Хейс наскоро заяви убеждението си за потенциално рали на алткойните, което според него ще бъде повлияно от пазарното представяне на двата най-големи криптоактива по пазарна капитализация – Биткойн (BTC) и Етериум (ETH).

В неотдавнашна публикация в блога си Хейс отбеляза, че ако възходящата тенденция при Биткойн и Етериум продължи, това може да доведе до агресивно покачване на стойността на алткойните.

Той обясни, че движенията на тези криптоактиви могат да се разглеждат като поредица от вълни като първо Биткойн и Етериум претърпяват възход, последван от леко понижение на цените, а след това и от рязко покачване на стойността на алткойните.

Този модел ще се повтаря до края на настоящия бичи пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Очертава се корекция за актива, твърди Rekt Capital


Хейс също така заяви, че въпреки че е пропуснал най-ниската точка на Биткойн през 2022 г., сега инвестира във възможността за следващ ръст, който според него ще бъде обусловен от повишената ликвидност на пазара.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува на цена от $23,135 – което е с 50% повече от дъното му през 2022 г. от около $15,500. Същевременно Етериум е на стойност $1,673 – което представлява почти 70% увеличение спрямо дъното му през 2022 г. от около $995.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.