НАЧАЛО Алткойни

Алткойн, скочил с 1,300% за два дни, може да е позициониран за възход

септември 18, 2022 15:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн, скочил с 1,300% за два дни, може да е позициониран за възход

Крипто трейдър сподели, че е натрупал по-малък популярен алткойн, който се е покачил с над 850% за по-малко от седмица.

Анализаторът, подвизаващ се под псевдонима “The Crypto Dog”, твърди, че акумулира Sweat Economy (SWEAT) – относително нова криптовалута. Алткойнът започна да се търгува на $0.07 на 13 септември и достигна връх от $0.99, отчитайки скок от над 1,300% в рамките на два дни.

От графиката, която анализаторът сподели, можем да предположим, че цената на покупката му е около $0.046 – $0.048.

Натрупах $sweat сега. [Беше напрегнато] за момент, като се изпълняваха пръчки, но получих реакцията, която търсих на подкрепата.

Сега трябва да проявите търпение, за да оставите клина да завърши. Не съм [твърде инвестиран] тук и ще скоча, ако подчертаната ми подкрепа се разклати.

sweatcoin

В whitepaper документа на Sweat Economy се обяснява как крипто активът се отличава от другите подобни токени, като постепенно изисква повече стъпки за изсичането на всеки нов SWEAT.

Всеки SWEAT ще изисква повече стъпки от миналия за изсичане. За да постигнем визията си да направим света по-физически активен, SWEAT ще става все по-труден за изсичане с времето. Това не само стимулира потребителите да се движат сега – тъй като движението им генерира повече SWEAT днес, отколкото утре – но и запазва полезността на SWEAT, тъй като моделът представлява все по-нарастващи пределни разходи за производство.

От техническа гледна точка The Crypto Dog смята, че SWEAT изглежда силен в момента над ключовата зона на съпротива около $0.55. Той също така твърди, че SWEAT може да направи нов исторически връх.

Бърза актуализация на SWEAT: не получихме ускорение. Но не мисля, че ни пука. SWEAT продължи да се движи нагоре, изпреварвайки почти всички други монети. +20% за деня.

Дали тя ще се изкачи по стълбите към Рая? Намираме се само на 25% от историческия връх. Разумно е да прескочим и да потеглим нагоре и надясно.

Към момента на писане криптовалутата е пробила тренд линията на трейдъра, както се вижда на долната графика.

sweatcoin

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Инвеститор напусна работа и тръгна с печалбите си от Биткойн на глобална пътешествие – VC Spectra следващата му цел?

След като намира успех с Биткойн, този човек се впуска в глобално приключение. Може ли VC Spectra да бъде следващата дестинация за неговите инвестиции?

септември 25, 2023 12:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.