НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 200% след листинг на Binance

август 21, 2022 10:53 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 200% след листинг на Binance

DeFi алткойн поскъпна с около 200% в рамките на 24 часа, след като беше регистриран на най-голямата борса за криптовалути Binance.

В четвъртък Binance пусна поддръжка за Stargate Finance (STG) – базиран на Етериум DeFi протокол, който позволява съвместимост на виртуални активи между различни блокчейн вериги.

Борсата включи токена в своята „Зона за иновации“ – специално пространство за търговия с активи, които биха могли да бъдат по-податливи на бързи ценови колебания поради ниските им капитализации.

Stargate Finance има за цел да направи процеса на размяна на крипто активи между блокчейни по-прост и по-ефективен, като премахне необходимостта от използване на опаковани токени. Опакованите токени представляват цифрови активи в блокчейн мрежи, с които те традиционно не са съвместими.

STG, токенът на проекта, скочи до $0.99 от около $0.33 само за 24 часа, което представлява печалба от около 200%. Към момента на писане на статията STG се търгува за $0.7. Въпреки това 224-ият по пазарна капитализация крипто актив все още остава с над 83% под историческия си връх от $4.24, който достигна през април.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сривът на крипто пазара ще продължи, предупреждава анализатор


Binance не е първата голяма борса, която изброи STG на платформата си този месец. По-рано през август Coinbase официално пусна услуги за търговия със Stargate Finance, след като добави проекта в пътната си карта за листване в края на юли.

Coinbase създаде пътната карта за листване по-рано тази година, за да повиши прозрачността и да намали възможността за фронт рънинг за листингите им.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Най-бързо растящите криптовалути за 2023 година

Най-бързо поскъпващи криптовалути през 2023 година. Всяка една от тях разполага с голям потенциал да расте по време на бичи пазар.

януари 29, 2023 14:18 7 мин. четене

Cardano: $4.5 милиарда навлизат в пазара – наплив на нови потребители

Блокчейн екосистемата на Cardano (ADA) пренесе огромния си растеж от 2022 г. в 2023 г., като още през първия месец на годината в мрежата продължиха да се наблюдават редица развития.

януари 28, 2023 17:00 2 мин. четене

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене