НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 6,000% – време ли е за корекция?

13.12.2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 6,000% – време ли е за корекция?

Крипто аналитикът Али Мартинес предупреждава трейдърите за потенциален спад при един от конкурентите на Dogecoin (DOGE).

Bonk (BONK), меме криптовалута, изграден върху Solana (SOL), понастоящем се оценява на $0.000012, отбелязвайки изумителен скок от 6,022% от началото на 2023 г.

Споделяйки прозренията си със своите последователи в X, Мартинес подчертава последователния индикатор на Том ДеМарк (TD), който първоначално сигнализира за възможност за покупка на седмичната графика на Bonk, предшестваща бичия му ръст през октомври. Този индикатор прогнозира възможни промени в тенденциите въз основа на предшестващите цени на затваряне на 13 бара или свещи.

Сега обаче Мартинес наблюдава обрат в този индикатор. “Понастоящем същият индикатор показва сигнал за продажба. Това показва потенциална фаза на корекция за BONK с продължителност от една до четири седмици.”

Мартинес също така посочва сигнал за продажба на TD Sequential индикатора на Етериум (ETH) на тридневната му графика, което предполага вероятно възстановяване до $2,150 преди потенциално рали към $3,500.

Към момента на писане на статията ETH е на ниво от $2,190.

Освен това Мартинес подчертава опасенията за Binance Coin (BNB), родния токен на платформата за децентрализирано финансиране (DeFi) Binance Smart Chain.

Той отбелязва образуването на низходящ триъгълник на седмичната ѝ графика – модел, който често сигнализира за мечи продължения.

По думите на Мартинес: “Търсете потвърждение на бичия пробив на BNB над $260. Дотогава поддържането на стабилна позиция може да бъде разумно.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC вече са загубили делото за XRP според директора на Ripple

В неотдавнашен разговор с Bloomberg главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус навлезе в сложността на продължаващата съдебна битка между Ripple и Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.02.2024 12:00 2 мин. четене

Ето кои криптовалути да следим според топ трейдър

Известен крипто анализатор идентифицира потенциални точки за влизане в три многообещаващи алткойна, базирани на изкуствен интелект (AI).

22.02.2024 10:00 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

22.02.2024 8:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да обмислите да продадете

От 14 февруари насам Биткойн (BTC) остава в рамките на своя диапазон, след като преодоляа психологическата бариера от $50,000.

21.02.2024 19:38 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.