НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с 150% за седмица – ще продължи ли нагоре?

ноември 19, 2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 150% за седмица – ще продължи ли нагоре?

Добре познат анализатор и трейдър, известен като Credible Crypto, наскоро сподели прозрения за обещаващия потенциал на някои криптовалути.

Изтъквайки Kaspa (KAS), дигитален актив, базиран на алгоритъма за доказателство за работа (PoW), който понастоящем е позициониран на 30-то място по пазарна капитализация и се търгува на цена от $0.122, Credible Crypto предположи, че въпреки неотдавнашния скок от около 50%, остава достатъчно място за по-нататъшно възходящо развитие.

Анализаторът уверено заяви, че Kaspa може да пробие в топ 20 на монетите по пазарна капитализация, демонстрирайки силна вяра в траекторията на растежа ѝ.

Освен това, фокусирайки вниманието си върху Celestia (TIA), блокчейн мрежа, предназначена да позволи създаването на децентрализирани мрежи на минимална цена, Credible Crypto изрази оптимизъм за нейното бъдеще.

Предвиждайки над 60% увеличение на стойността на TIA от сегашното ѝ ниво, анализаторът отбеляза стратегическо придобиване при сегашната ценова точка, като се насочи към цел над $10.

Въпреки това Credible Crypto спомена и за потенциално преразглеждане на стратегията за търговия, ако цената на TIA спадне до около $5.88.

Анализаторът подчерта, че е важно да се избегне връщане към по-ниски ценови равнища, за да се поддържа възходяща тенденция.

Към момента на последната актуализация TIA се търгува на цена от $6.12, демонстрирайки впечатляващ скок от приблизително 150% в рамките на една седмица, което отразява потенциалната инерция в стойността на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ криптовалутите за следващият алткойн сезон според ChatGPT

Според мнозина предстои рязък скок на пазара на криптовалути, тъй като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни други криптовалути отбелязват нови ценови върхове наред с повишените долни нива.

декември 4, 2023 7:00 2 мин. четене

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.