НАЧАЛО Алткойни

Алткойн се изстреля с близо 600% за няколко месеца – цената може да продължи да се увеличава

14.03.2024 21:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн се изстреля с близо 600% за няколко месеца – цената може да продължи да се увеличава

Популярен анализатор споделя оптимистични възгледи за виден конкурент на Етериум (ETH), тъй като общата пазарна капитализация на криптовалутите наближава $3 трилиона.

Известен под псевдонима Bluntz, този анализатор предполага потенциален възходящ тренд на Solana (SOL) след значителното ѝ увеличение с 92% от най-ниската точка от $79 на 23 януари.

Bluntz изрази мнение, че инвеститорите изглежда акумулира Solana стабилно от 23 януари насам, което показва предстоящ скок според неговата перспектива.

Към настоящия момент Solana се търгува на цена от $167, демонстрирайки впечатляващ скок от приблизително 600% от нивото на затваряне на 14 октомври 2023 г. от $22.

Преминавайки към базираната на Solana меме монета dogwifhat (WIF), Bluntz, който често прилага теорията за вълните на Елиът в своите технически оценки, предполага, че WIF може да е приключил краткосрочен низходящ тренд на едночасовата графика след завършването на петвълнов модел в рамките на последната вълна на корективен тривълнов модел.

Bluntz развива теорията на вълните на Елиът, според която основният тренд на цената на даден актив се движи в петвълнов модел, докато корекциите се проявяват в тривълнов модел.

Според анализа на Bluntz изглежда, че WIF може потенциално да достигне ценова цел от $2.80 от сегашното си ниво. Понастоящем WIF се оценява на $2.31.

Обръщайки се към друга меме монета с ниска капитализация, базирана на Solana, Myro (MYRO), Bluntz очаква по-нататъшен възходящ импулс.

MYRO в момента се търгува на цена от $0.339 с пазарна капитализация, която леко надхвърля $338 милиона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето кои криптовалути да разгледате в края на седмицата

Пазарът на криптовалути продължава да се намира във фаза на корекция, като не се наблюдава значително възстановяване на цените на криптовалутите.

19.04.2024 21:30 2 мин. четене

AI прогноза за цената на XRP за началото на май

Поради продължаващия правен спор между Ripple Labs и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) XRP не успя да се възползва от ралито на крипто пазар през 2024 г., като не реализира значителен ръст въпреки многобройните опити за пробив.

19.04.2024 13:00 1 мин. четене

2 криптовалути от портфолиото на милиардера Марк Кюбан, които може да ви изненадат

Марк Кюбан, известен с ролята си в Shark Tank, също привлече вниманието на крипто света с подкрепата си за Биткойн, Етериум и Dogecoin.

19.04.2024 12:00 1 мин. четене

Coinbase добавя фючърсна търговия с меме криптовалутата Dogwifhat (WIF)

Според последните актуализации платформата за фючърси на Coinbase International е готова да въведе алткойна WIF.

19.04.2024 8:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.