НАЧАЛО Други

Акциите на Nvidia са готови за огромен ръст през 2023 г.

май 6, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Акциите на Nvidia са готови за огромен ръст през 2023 г.

Nvidia Corporation (NASDAQ: NVDA) отбелязва значителен ръст в цената на акциите си от началото на годината.

Финансови експерти прогнозират, че тя има потенциал да последва стъпките на Apple (NASDAQ: AAPL) и да постигне масивен ръст през 2023 г.

По данни на CoinMarketCap 46 анализатори от Уолстрийт са дали оценка на акциите на Nvidia, като мнозинството (31) се застъпват за “силна покупка”, 3 препоръчват “покупка”, а 12 предлагат да се “задържат”. Сред тях няма поддръжници на идеята за “продажба” или “силна продажба”.

Въз основа на оценките на 40 експерти от Уолстрийт в TradingView, едногодишната целева цена за акциите на NVDA е $283.96, с висока оценка от $355 и ниска оценка от $175 за следващите 12 месеца.

Тези оценки предполагат, че анализаторите са настроени положително към акциите на Nvidia, което може да се дължи на ролята ѝ на доставчик на чипове за сектора на изкуствения интелект, възстановяването на подразделението ѝ за игри и широкото използване на графичните ѝ процесори при добива на криптовалути.

През последните 30 дни диапазонът на търговия на NVDA е между $262.20 и $290.58. Понастоящем тя се намира близо до горната граница на този диапазон. Пресичането на множество тренд линии и критични пълзящи средни в различни времеви рамки доведе до зона на подкрепа между $262.40 и $273.94.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Защо се очаква RenQ Finance (RENQ) да се представи по-добре от Шиба Ину (SHIB)?


На 1 май NVDA надхвърли нивото на съпротива от $280 и някои експерти смятат, че следващият път може да достигне диапазона $295-$300, последван от зоната $310-$312.

Освен това на 1 май търговец, с псевдоним “Wasteland Capital” съобщи, че пазарната капитализация на NVDA се е увеличила с около $31 милиарда за един ден. Това е повече създадена стойност, отколкото общата печалба на компанията за последните шест години, взети заедно.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Terra е обвинен във финансиране на опозиционна партия в Черна гора

До Куон, основател на Terraform Labs, е подложен на проверка заради предполагаеми връзки с черногорски политик.

юни 10, 2023 18:00 1 мин. четене

Пакистан разкри амбициозен план за дигитална валута

Държавната банка на Пакистан наскоро обяви плана си за създаване на дигитална валута, подобна на Биткойн, присъединявайки се към други държави в стремежа им да създадат дигитална валута на централната банка (CBDC).

юни 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Изкуствен интелект: Американски сенатори прокарват законопроекти за технологията

В четвъртък американски сенатори внесоха два двупартийни законопроекта за изкуствения интелект, в които се разглеждат опасенията, свързани с технологията и се цели да се избегне всякаква поява на плагиатство.

юни 10, 2023 13:00 2 мин. четене

Сделката за тавана на дълга ще ускори срива на долара – Рон Пол

Бившият конгресмен Рон Пол предупреди, че приетият наскоро “Закон за фискалната отговорност” ще има тежки последици за американската икономика и ще засегне най-вече американските граждани.

юни 10, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.