НАЧАЛО Други

Airdrop на NEO и ONT за $40 милиона

ЮЛИ. 11, 2018 10:20 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Airdrop на NEO и ONT за $40 милиона

Притежатели на NEO токен ще получат $ 40 милиона долара в ONT токении в безплатен airdrop.


NEO и ONT са два блокчейн проекта, базирани в Китай, и имат своите корени, свързани с Onchain, компания, базирана в Шанхай, R & D. Оnthology наскоро стартира основната си мрежа, заедно с проекти като TRON и EOS , и е мигрирала от знак NEP-5 на блокчейна NEO до собствен си актив.

NEO Council преди това обяви, че всички потребители, които са имали NEO на 2-ри март, ще получават 0,1 ONT за всяко 1 NEO. Това съобщиха, след като Onthology заяви, че ще дадат 100 млн. ONTH, 10% от максималното предлагане, на NEO Council за "съответното сътрудничество и подкрепа за обратната връзка от страна на NEO".

Криптото наскоро обяви втората половина на аirdrop-а, където потребителите са настроени да получат допълнителни 0,1 ONT за всяко 1 NEO, който те притежават. Няколко потребители на Reddit потвърдиха, че са получили airdrop през уикенда.


Потребителите имат достъп до безплатният airdropa в ONT блокчейна, като използват същия частен ключ като NEO.


ONT вече е разпръснал 1000 ONT (около $ 4000) на всички потребители, които са се регистрирали за пощенския им списък и са изпълнили изискванията на KYC по-рано тази година. В блог, публикуван през март, те заявиха, че ще разпределят 53,75% от циркулиращите доставки за различни партньорства и разработки. Повечето от тези пропорции бяха насочени към развитието на общностите и екосистемите.

Както се съобщава, НЕО, наричан " Етериум на Китай", наскоро обяви, че ще навлезе в нова "ера на децентрализация". NEO разхлаби ограниченията, които позволяват на други групи да изпълняват мрежови възли. Това съобщение доведе до скок в търговската цена на NEO . Въпреки това криптовалутата все още ще отговаря за избора на консенсусни възли и оттогава претенциите за "децентрализация" са посрещнати със скептицизъм.

Airdrops сред блокчейн проектите имат значителен импулс в отношение на обем през последните няколко години. Проектите смятат, че airdrops разрешават достъп до по-голяма аудитория и спомагат за разпространяването на информация за проекта. Това обаче не е нова практика по никакъв начин. Всеки голям проект от Биткойн до Dogecoin е имал безплатни токени, които позволяват на потребителите да притежават и експериментират с крипто.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света