НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на XRP за март месец

22.02.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на XRP за март месец

Напоследък XRP привлича значително внимание, тъй като търговците очакват потенциално възстановяване на предишните му върхови стойности на фона на силния пазар на криптовалути, доминиран от Биткойн.

Правните победи на Ripple Labs срещу Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) допълнително подхраниха оптимизма около перспективите на XRP.

Въпреки тази по-широка пазарна динамика и оптимистичните очаквания обаче представянето на XRP е незадоволително.

Изобилстват въпроси относно способността му да достигне дори $1, да не говорим за надхвърлянето на $2. Различни технически показатели, включително индексът на относителната сила (RSI), особено в сравнение с RSI на Биткойн, подсказват за тази несигурност.

През изминалата година цената на XRP отбеляза увеличение от 38.53%, докато само през 2024 г. тя се понижи с 13.91%. Неотдавнашната търговска активност също отразява това неубедително представяне, като криптовалутата регистрира спад от под 1% през последните 30 дни.

Днес цената на XRP отбеляза скок от 2.5% към момента на писане на статията и се търгува на цена от $0.54.

В перспектива алгоритмите на PricePredictions предполагат потенциална възходяща тенденция за XRP в близко бъдеще. Те предвиждат скромно увеличение от 2.8%, като до 1 март 2024 г. XRP ще достигне $0.553549.

Освен това техните модели с изкуствен интелект предвиждат тази възходяща траектория да продължи и през втората половина на март, като прогнозират стойност от $0.570682 USD в рамките на 30 дни – кумулативно увеличение от 5.55%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.