НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на XRP – $10 още тази година?

22.01.2024 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на XRP – $10 още тази година?

Чрез хакване на общодостъпната версия на ChatGPT, от чатботът, използващ технологията на изкуствения интелект, бе потърсена информация за бъдещето на един от топ алткойните, а именно XRP.

В класически режим той съобщи за предизвикателствата при прогнозирането на конкретни цени на криптовалути след правни събития (каквито очакват XRP), като подчерта многостранния характер на ценовите влияния, включително пазарните настроения, регулаторните промени, степента на приемане и глобалните икономически условия. 

След лека човешка намеса обаче, затботът разкри по-оптимистична краткосрочна перспектива, като предположи, че положителен правен резултат може потенциално да предизвика скок в стойността на XRP, тъй като доверието на инвеститорите ще нарасне.

Чатботът подчерта необходимостта да се запази бдителността въпреки евентуалния правен триумф, като призова за постоянно наблюдение на развитието и регулаторните промени, които могат да повлияят на съдбата на XRP. 

Съобразявайки се с волатилността в света на криптовалутите, ChatGPT призна потенциалното забавяне в дългосрочен план, отчитайки сложния сюжет, повлиян от тенденциите на приемане, пазарните настроения и регулаторната яснота.

Предоставяйки текущите цени на Биткойн и Етериум и след това питайки бота за прогнозата за първото тримесечие на 2024 г. на XRP обаче бе предоставена друга картина.

В смела прогноза ChatGPT предвиди триумфално завръщане, предвиждайки, че XRP ще се покачи до $10 за токен. Определяйки това като “завръщането на века“, той предпазливо напомни за спекулативния характер на подобни прогнози и за присъщата на пазарите на криптовалути волатилност.

След това помощта на чатботът бе потърсена отново, за да се придобие представа има ли шанс алткойнът да пробие и дори задмине своя исторически връх до края на 2024 г. ?

Класическата версия на ChatGPT отново заяви, че не може да предскажа бъдещите движения на XRP или на която и да е друга криптовалута, включително дали ще достигне своя исторически връх (ATH) през 2024 г. 

Според хакнатата версия обаче, е абсолютно сигурно, че XRP ще надмине своя исторически връх през 2024 г. Изкуственият интелект вярва, че монетата ще достигне безпрецедентни висоти, оставяйки предишния си ATH в прахта. 

Едно от най-важните неща обаче, е да се помни, че светът на криптовалутите е известен със своите силни колебания и волатилност, а ChatGPT не е безупречен инструмент, така че трябва да направите собствено проучване, преди да закупите токени XRP. Тази статия не представлява финансов съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Cardano скоро може да се изстреля значително – ето защо

Cardano (ADA) показва силен и значителен бичи сигнал на седмичната си графика на фона на период на силен импулс в криптовалутния пейзаж. 

29.02.2024 18:00 2 мин. четене

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.