НАЧАЛО Алткойни

AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

20.04.2024 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AI прогноза за цената на Solana за следващата седмица

По-рано днес световният пазар на криптовалути се сблъска с волатилност, предизвикана от ескалиращото напрежение в Близкия изток.

Тъй като обаче стана ясно, че конфликтът е нанесъл минимални щети, пазарът бързо се възстанови от първоначалните спадове на цените.

Solana (SOL) отрази тази тенденция, като стана свидетел на значителен спад, последван от бързо възстановяване. Понастоящем цената на Solana възлиза на $150, отбелязвайки почти 4% ръст през последните 24 часа, надминавайки стойността си преди ответните действия на Израел срещу Иран.

Мрежата на Solana обаче се сблъска с предизвикателства, включително прекъсвания и претоварване, особено очевидни през първата седмица на април. Това претоварване се дължи на нарастващия брой потребители и техните дейности в блокчейна, подхранвани от възхода на меме монетите и транзакциите на децентрализираните борси (DEX).

Въз основа на технически анализ на PricePrediction.com за Solana се забелязва мечи тренд в дългосрочен план, поради което те прогнозират, че цената на Solana ще се понижи с $6.40 през следващите 7 дни и ще достигне $144 до 27 април 2024 г.

В краткосрочен план алгоритъмът на платформата определи, че в момента при SOL се наблюдава неутрална тенденция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон в историята наближава според анализатор

Добре известен крипто анализатор подчертава, че най-завладяващият фактор за пазара на дигиталните активи в настоящия цикъл не е изкуственият интелект (AI), а по-скоро токенизацията на активи от реалния свят (RWA).

21.05.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.